TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Konyaspor İddaa Tahmini 22.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir evinde, Konyaspor’u konuk edecek. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Başakşehir ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 2.21, beraberlik tercihinin 3.30, Konyaspor galibiyetinin ise 3.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir Galibiyet Peşinde

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ileayrıldı. Yeni transfer Trezeguet, attığı 2 golle Başakşehir’i galibiyete taşıdı. Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Başakşehir, bu hafta 2. Sıradaki Konyaspor’u konuk edecek. Konyaspor ile arasında 6 puanlık fark bulunan Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sakatlığı bulunuyor.

Konyaspor’da Moraller Bozuk

Konyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de şampiyonluk şansını zora sokan Yeşil Beyazlılar, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı konuk etti ve rakibi ile 4-4 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Bir önceki hafta ise lider Trabzonspor deplasmanına 2-1 kaybetmişlerdi. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe, Başakşehir ve Adana Demirspor gibi rakiplerin kazandığı haftada puan kaybeden İlhan Palut’un ekibi, bu hafta Başakşehir’e konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da eksik bulunmuyor.

Başakşehir – Konyaspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sakatlığı bulunuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Junior Çaiçara, Alexandru Epureanu, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Youssouf Ndayishimiye, Nacer Chadli, Trezeguet, Berkay Özcan, Pizzi, Stefan Okaka

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erten Ersu, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Başakşehir, maçın net favorisi. Konyaspor, son 2 maçından puan çıkartamadı ve düşüşe geçmeye başladılar. Başakşehir hata yapmaz ve 3 puanı alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.21

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu:Konyaspor’da puan kayıpları devam etti.  Başakşehir deplasmanında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar.