UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Juventus Bahis Tahmini 22.02.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Juventus deplasmanda, Villarreal’i konuk edecek. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

VillarrealJuventus arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Villarreal kazanır 2.58, beraberlik 3.40, Juventus kazanır ise 2.92 olarak açıklanmış.

Villarreal Farklı Kazandı

Villarreal, İspanya La Liga’da son haftalarda önemli sonuçlar almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 4-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da ilk 6 umutlarını sürdüren Unai Emery’nin öğrencileri, son 4 maçta 10 puan toplamayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde ise iyi bir performans göstererek grubu 2. Sırada tamamladılar. Manchester United, Atalanta ve Young Boys ile karşılaşan Villarreal, grupta 10 puan topladı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Son 16 turu ilk maçında, Villarreal’i konuk edecekler. Maç öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin ve Gerard Moreno’nun sakatlıkları devam ediyor.

Juventus Turun Favorisi

Juventus, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A’da 2 puan bıraktı. Allianz’da Torino’yu konuk eden Juventus, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Serie A’da yenilmezlik serisini 12 maça çıkartan Massimiliano Allegri’nin ekibi, bu hafta Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Son 16 turunda Villarreal’e konuk olacak Juventus, turun favorisi olarak gösteriliyor. Chelsea, Malmö ve Zenit’in yer aldığı grupta 15 puan toplayan Juventus, grubunu lider bitirmişti. Villarreal maçı öncesinde Juventus’da Federico Chiesa ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal – Juventus Maç Bilgileri

Villarreal – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 23.00”de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin ve Gerard Moreno’nun sakatlıkları devam ediyor. Juventus’da Federico Chiesa ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Dani Raba, Danjuma Groeneveld

Juventus'un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt Pellegrini, Rugani, Cuadrado, McKennie, Arthur, Bentancur, Moise Kean, Alvaro Morata, Paulo Dybala

İddaa Tahmini

La Ceramica’da gollü bir maç bekliyorum. Villarreal ve Juventus hücumda üretken takımlar. Kaliteli ayakları olan iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.91

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. La Ceramica’da konuk oldukları Villarreal ile 1-1 berabere kaldılar.