Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Wolverhampton İddaa Tahmini 24.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton deplasmanda, Arsenal’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.45’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

ArsenalWolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.65, beraberlik 3.90, Wolverhampton kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.

Arsenal Galibiyet Peşinde 

Arsenal, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de konuk ettikleri Brentford’u 2-1 ile geçmeyi başardılar. Maçın başından sonuna dek üstün oynadıkları karşılaşmayı 3 puan ile geçen Arsenal, ilk 4 umutlarını devam ettirdi. Bu hafta ise Emirates’de Wolverhampton’ı konuk edecekler. 2 hafta önce Wolverhampton’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Arsenal, Emirates’de de kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Maç öncesinde Arsenal’da Pablo Mari, Albert Lokonga ve Calum Chambers covid. Sead Kolosinac ise sakat. 

Wolverhampton’dan 3 Puan 

Wolverhampton, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Molineux Ground’da konuk ettikleri Leicester City’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. İç sahada 3 puan almayı başaran Bruno Lage’in ekibi, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. 2 hafta önce Molineux Ground’da Arsenal’a 1-0 kaybeden Wolverhampton, bu kez rakibi karşısında kazanarak rövanşı almak istiyor. Maç öncesinde Wolverhampton’da Rayan Ait Nouri’nin sakatlığı bulunuyor.

Arsenal – Wolverhampton Maç Bilgileri

Arsenal – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Pablo Mari, Albert Lokonga ve Calum Chambers covid. Sead Kolosinac ise sakat. Wolverhampton’da Rayan Ait Nouri’nin sakatlığı bulunuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Takehiro Tomiyasu, Gabriel, Ben White, Kieran Tierney, Pablo Mari, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Nicolas Pepe, Alexandre Lacazette

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Wolverhampton, 2 hafta önce Molineux Ground’da konuk ettiği Arsenal’a 1-0 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından Tottenham ve Leicester City’i mağlup ettiler. Arsenal, saha ve seyirci avantajı ile galibiyete yakın olan taraf. Arsenal’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Emirates’de son 10 dakikada 2 gol yediler ve Arsenal’a 2-1 kaybettiler.