TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Beşiktaş İddaa Tahmini 26.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıra takibini sürdüren Beşiktaş deplasmanda, Sivasspor ile karşılaşacak. Zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Sivasspor Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.65, beraberlik 3.40, Beşiktaş kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Sivasspor İç Sahada Kaybetmiyor 

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 6 karşılaşmada sadece Kayserispor karşısında kazanabilen Rıza Çalımbay’ın ekibi, iç sahada ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Kayeserispor’u 2-1 mağlup ettiler. Süper Lig’de oynadıkları son 12 iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. Maç öncesinde Sivasspor’da Max Gradel kart cezalısı. 

Beşiktaş 7 Maçtır Kaybetmiyor 

Beşiktaş, Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Altay’ı konuk eden Siyah Beyazlılar, Vida’nın tek golüyle 3 puana ulaşmayı başardı. Süper Lig’de son 7 maçta mağlubiyet yaşamadılar ama 3 maçlık beraberlik serisinin ardından kazanmayı başaran Beşiktaş, moral buldu ve ilk 4 şansını devam ettirdi. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. 7 maçtır kaybetmeyen Önder Karaveli’nin ekibi, Sivasspor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok ve Önder Karaveli’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Sivasspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Sivasspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Hakan Arslan, Leke James ve Ahmet Oğuz’un sakatlıkları var. Mustapha Yatabare ve Isaac Cofie’nin sakatlıkları bulunuyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Aaron Appindangoye, Samba Camara, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Pedro Henrique, Olarenwaju Kayode

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Atiba, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Micy Batshuayi

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımında gol bulacağı bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, 3 puanı 3 golle aldı. Sivasspor deplasmanında 3-2 kazandılar ve önemli bir 3 puan elde ettiler.