İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 26.02.2022

26 Şubat Cumartesi günü bülteninden 1 Süper Lig, 1 Premier Lig ve 1 La Liga maçlarından oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Bol şanslar.

Rayo Vallecano – Real Madrid: MS 2, 1.49 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Rayo Vallecano, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Elche deplasmanına konuk olan Rayo Vallecano, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 4. yenilgisini yaşayan Rayo Vallecano’da işler yolunda gitmiyor. Bu hafta ise Vallecas’da Real Madrid’i konuk edecekler. Vallecas’da oynadığı son 2 maçta Athletic Bilbao ve Osasuna’ya gol atamadan kaybeden Andoni Iraol Sagarna’nın öğrencileri, son 6 karşılaşmadan ise galibiyet çıkartamadı. Bu hafta Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı devam ediyor. Real Madrid, La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da Alaves’i konuk eden Carlo Ancelotti’nin ekibi, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da puanını 57’ye yükselten Real Madrid, en yakın takipçisi Sevilla’nın 6 puan önünde bulunuyor. Son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Real Madrid, bugün konuk olacağı Rayo Vallecano karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de önemli bir eksik bulunmuyor. Real Madrid’in kazanması gereken bir karşılaşma. Ligin boyu artık kısalmaya başladı. Sevilla’nın da 6 puan önünde liderler. Rayo Vallecano’yu mağlup ederler ve liderliğini korurlar.

Sivasspor – Beşiktaş: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Sivasspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 6 karşılaşmada sadece Kayserispor karşısında kazanabilen Rıza Çalımbay’ın ekibi, iç sahada ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Kayeserispor’u 2-1 mağlup ettiler. Süper Lig’de oynadıkları son 12 iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. Maç öncesinde Sivasspor’da Max Gradel kart cezalısı. Beşiktaş, Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Altay’ı konuk eden Siyah Beyazlılar, Vida’nın tek golüyle 3 puana ulaşmayı başardı. Süper Lig’de son 7 maçta mağlubiyet yaşamadılar ama 3 maçlık beraberlik serisinin ardından kazanmayı başaran Beşiktaş, moral buldu ve ilk 4 şansını devam ettirdi. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. 7 maçtır kaybetmeyen Önder Karaveli’nin ekibi, Sivasspor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok ve Önder Karaveli’nin sakatlıkları devam ediyor. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımında gol bulacağı bir karşılaşma bekliyorum.

Everton – Manchester City: H2, 1.56 (iddaa) – 1.81 (Bets10) ; Everton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Southampton deplasmanında 2-0 mağlup oldular. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Everton, küme düşme tehlikesi yaşıyor. 2 hafta önce Goodison Park’ta konuk ettikleri Leeds United’ı 3-0 mağlup ederek moral bulmuşlardı ama Southampton mağlubiyeti ile moraller yine bozuldu. Düşme hattının sadece 2 puan üzerinde bulunan Everton, bu hafta lider Manchester City ile karşılaşacak. Maç öncesinde Everton’da Abdoulaye Doucoure, Fabian Delph, Ben Godfrey ve Yerry Mina’nın sakat olduğunu belirtelim. Manchester City, geçtiğimiz hafta Etihad’da beklenmedik bir yenilgi yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Tottenham’a 3-2 kaybettiler. Premier Lig’de 15 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Manchester City, şampiyonluk yarışında yara aldı. En yakın takipçisi Liverpool ile aradaki puan farkı 3’e düştü. Bu hafta Everton deplasmanında mutlak galibiyetei ihtiyaçları var. Goodison Park’ta bu hafta Everton’a konuk olacak Manchester City’de Gabriel Jesus’un sakatlığı bulunuyor. Manchester City, maçın net favorisi. Everton, Goodison Park’ta çok etkisiz. Bu hafta Manchester City’e güçleri yetmez. Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.86

Bets10 Bahis Oranı: 5.82