İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 26.02.2022

26 Şubat Cumartesi gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Atletico Madrid – Celta Vigo: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Atletico Madrid, geçtğimiz hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk oldu. Rakibini 3-0 mağlup etmeyi başaran Diego Simeone’nin öğrencileri, 3 puana ulaşmayı başardı. Bir önceki hafta Wanda Metropolitano’da yaşanan Levante mağlubiyetini telafi ettiler. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile 1-1 berabere kaldı ve tur umutlarını korudu. Bu hafta La Liga’da Celta Vigo’ya konuk olacak Atletico Madrid, kazanarak ilk 4 şansını devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Matheus Cunha Daniel Wass’ın sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Levante ile 1-1 berabere kaldılar. Cervi’nin golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiren Eduardo Coudet’in ekibi, son 5 maçta 9 puan toplayarak dikkat çekti. Bu hafta Wanda Metropolitano’da konuk olacakları Atletico Madrid karşısında da puan alarak, yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor. Atletico Madrid, maçın favorisi. Celta Vigo karşısında kazanırlar ve 2 hafta önce Levante karşısında yaşanana mağlubiyeti telafi ederler.

Leeds United – Tottenham: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.61 (Bets10) ; Leeds United, geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool’ a 6-0 kaybettiler. Mane ve Salah faktörüne önlem alamayan Leeds United, çok etkisiz bir 90 dakika performansı gösterdi. Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 puan toplayabilen Marcelo Bielsa’nın ekibi, küme düşme tehlikesini net bir şekilde hissediyor. Burnley ile aralarında sadece 3 puanlık fark var ve Burnley’in 2 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Tottenham’ı konuk edecek Leeds United’da Sam Greenwood, Patrick Bamford, Liam Cooper ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları sürüyor. Tottenham, hafta içi Premier Lig’de erteleme maçına çıktı. Turf Moor’da Burnley ile karşı karşıya gelen Antonio Conte’nin ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Premier Lig’de 2 hafta önce ise Etihad’da Manchester City’i 3-2 ile geçen Tottenham, Burnley karşısında hayal kırıklığı yarattı. İlk 6 yarışında yara alan Londra ekibi, bu hafta Elland Road’da Leeds United’a konuk olacak. Maç öncesinde Tottenham’da Japhet Tanganga ve oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor. Leeds United, haftalardır galibiyet alamıyor. Geçen hafta içi Liverpool’a 6-0 mağlup oldular. Tottenham ise istikrarsız. En mantıklı tercih gollere yönelmek. Her iki takımda skor üretir.

Mallorca – Valencia: MS 1, 2.13 (iddaa) – 2.48 (Bets10) ; Mallorca, geçtiğimiz haftayı mağubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’e 2-1 kaybettiler. Vedat Muriqi’nin golüyle 1-1’i bulan Mallorca, skoru koruyamadı ve rakibine 2-1 mağlup oldu. Mağlubiyete rağmen Mallorca’nın gösterdiği performans beğeni topladı diyebiliriz. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta ise 6 puan topladılar ve kümede kalma umutlarını devam ettiriyorlar. Bu hafta Valencia’yı konuk edecek Mallorca’da Ruiz de Galarreta’nın sakatlığı bulunuyor. Valencia’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Barcelona’yı konuk eden Jose Bordalas’ın ekibi, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Carlos Soler’in yine gol atmayı başardığını ama bu kez puan almalarına yetmediğini belirtelim. La Liga’da üst üste 7 maçtır galibiyet alamayan Valencia’da ilk 6 umutları hayal oldu diyebiliriz. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından 11. sıraya kadar gerilediler. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Valencia’da Toni Lato kart cezalısı. Mallorca, maçın favorisi. Valencia, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Mallorca’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Vedat Muriqi önderliğinde 3 puana ulaşırlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.54

Bets10 Bahis Oranı: 6.59