Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Leipzig İddaa Tahmini 27.02.2022

Almanya Bundesliga‘da 27 Şubat Pazar günü 24. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Bochum ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30‘da sahne alaca mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2.

Bets10, Bochum galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.20, Leipzig galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.10, beraberliğe 3.60, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Bochum Kolay Lokma Değil

Almanya Bundesliga’da 22. haftaya iç sahadaaldığı 4-2’likBayern Münih galibiyetiyle dikkat çeken Bochum, Stuttgart karşısında galibiyetlerine devam etmeyi başaramasa da, geçtiğimiz hafta deplasmandan aldığı 1-1’lik beraberlikle yenilmezlik serisini 4 maça yükseltmeyi başardı. Son 4 haftada 3 beraberlik, 1 galibiyetlik bir performans grafiğiyle 11. sıraya yükselen ve küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını açarak rahat bir nefes alan Thomas Reis’in öğrencileri, Bayern Münih sürprizinin ardından, Leipzig karşısında da sürpriz bir galibiyeti hedefliyor. Bochum’un düşme hattı ile arasındaki puan farkı 7’ye yükseldi.

Leipzig 6 Golle Kazandı

Leipzig cephesinde Domenico Tedesco etkisi devam ediyor. Sezon ortasında teknik adam değişikliğine giden Leipzig, yeni hocasıyla formda. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hertha Berlin deplasmanında rakip kaleye yarım düzüne gol göndermeyi başaran konuk ekip, haftayı 6-1’lik harika bir zaferle kapatırken, lider Bayern Münih deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, 2’de 2 yapmayı başardı. Leipzig sezonun ikinci yarısında en formda takımlar arasında başı çekerken son 6 haftadan 5 galibiyetle çıkmayı başardı. 4. sıraya kadar yükselen konuk ekip, 6 haftada tam 19 gol attı. Nkunku geçtiğimiz haftaya attığı gollerle damga vururken, Tedesco yönetiminde en iyi performansını ortaya koyan Leipzig, 24. hafta öncesi güven tazeledi.

Bochum – Leipzig Maç Bilgileri

Bochum – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Simon Zoller sakat. Leipzig cephesinde ise Josko Gvardiol’un kart cezası bulunuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Esser, Gamboa, Stafylidis, Kotchap, Antwi-Adjej, Leitsch, Anthony Losilla, Löwen, Pantovic, Polter, Asano.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Angelino, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Amadou Haidara, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğiyle birlikte sezonun ikinci yarısında yükselişe geçen Leipzig, son 2 haftada aldığı farklı galibiyetlerle güven vermeyi başarırken, Bochum deplasmanında da kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig’e deplasmanda Christopher Nkunku’nun golü galibiyeti getirdi. Leipzig skor üretmekte zorlansa da, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.