Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Borussia Dortmund İddaa Tahmini 27.02.2022

27 Şubat Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga 24. hafta mücadelesinde, Augsburg ile Borussia Dortmund kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:30′da başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2.

Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Bets10, Augsburg galibiyetine 5.50, beraberliğe 4.20, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.62 oran belirlemiş durumda.

Augsburg Tehlike Hattından Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’da 23. hafta sona erdiğinde, Play Out hattından kurtulmayı başaramayan Augsburg, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Freiburg’a 2-1 kaybetti. Maça kötü başlayan Markus Weinzierl’in öğrencileri, henüz 3. dakikada 1-0 geriye düşerken, beraberlik golünü bulsa da rakibine direnemedi. Son 8 haftada 1 galibiyet alarak, Play Out hattından kurtulma fırsatlarını değerlendiremeyen ev sahibi, Bundesliga sahnesinde zor günler geçiriyor. 2 haftadır deplasmanda kaybeden Augsburg, kötü gidişatına iç sahada son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ekip, bu hafta liderin en yakın takipçisi Dortmund’u evinde konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Augsburg rakibine deplasmanda 2-1 kaybetmişti.

Borussia Dortmund Yarışı Bırakmadı

Borussia Dortmund gözünü Almanya Bundesliga şampiyonluğuna dikti. konuk ekip Şampiyonlar Ligi’ne gruplarda veda etmesinin ardından, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 bileti için Play Off mücadelesi verirken, Rangers’a evinde 4-2 kaybettikten sonra, deplasmanda alınan 2-2’lik beraberlik yeterli olmadı. Sakatlıkarla boğuştuğu bu zorlu dönemde hedeflediği Avrupa başarısını yakalayamayan Dortmund, Almanya Bundesliga’da ise haftayı 6-0’lık Mönchengladbach zaferiyle noktaladı. Lider ile arasındaki 6 puan farkı koruyan ve tamamen rotasını lige çeviren Dortmund, sakatlarında takıma dönmesiyle birlikte, şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürecektir.

Augsburg – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Augsburg – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Andre Hahn kart cezalısı. Tobias Strobl ve Robert Gumny sakat. Borussia Dortmund cephesinde ise Mateu Morey, Marcel Schmelzer, Dan-Axel Zagadou, Giovanni Reyna, Erling Haaland ve Manuel Akanji’nin sakatlığı bulunuyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Framberger, Gouweleeuw, Iago, Oxford, Dorsch, Fredrik Jensen, Vargas, Gregoritsch, Zeqiri, Pepi.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Thomas Meunier, Nico Schulz, Hummels, Brandt, Bellingham, Guerreiro, Reus, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’ya odaklanan ve şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak isteyen Dortmund, lider ile arasındaki 6 puan farkı koruyacak ve deplasmandan 3 puanla çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sakatlıklarla boğuşan Dortmund, liderin kazandı hafta deplasmanda 1 puanla yetindi. Marco Rose ve öğrencileri yakaladığı üstünlüğü koruyamadı.