Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Wolfsburg İddaa Tahmini 26.02.2022

26 Şubat Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde bizleri, Mönchengladbach ile Wolfsburg‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 17:30‘da naklen yayınlanacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2.

Rexbet, Mönchengladbach galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, Wolfsburg galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Evine Hezimetle Döndü

Almanya Bundesliga’da 23. haftanı en kötü performansını karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mönchengladbach sergiledi. Adi Hütter ve öğrencileri geçtiğimiz hafta Dortmund deplasmanına konuk olurken, liderin en yakın takipçisine 6-0’lık ağır bir skorla kaybetti. Kalesine gelen 10 isabetli şutun 6’sı ev sahibinde golle sonuçlandı. Bu sezonki en ağır yenilgisin alan Gladbach cephesinde teknik adam Adi Hütter’in tahtı sallanmaya başlarken, ev sahibi 23 hafta sonunda düşme hattından 4 puan uzaklıkta yer aldı. Sezona ilk 3 umuduyla başlayan Mönchengladbach, Adi Hütter önderliğinde zor günler geçiriyor.

Wolfsburg Alt Sıralardan Kurtulamadı

Wolfsburg cephesinde tehlike çanlar çalmaya devam ediyor. 9 haftalık galibiyet hasretiyle küme düşme hattına adım adım yaklaşan Florian Kohfeldt’in öğrencileri, Fürth ve Frankfurt galibiyetleriyle rahat bir nefes alırken, ara transfer döneminde yapılan takviyeler konuk ekibin yükselmesini sağladı. Geçtiğimiz hafta ise evinde Hoffenheim’ı konuk eden Wolfsburg, devre arasına Jonas Older Wind’in golüyle 1-0 önde girmeyi başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı ve evinde 2-1 mağlup oldu. Wolfsburg yaptığı transferlerin ardından daha iyi performanslar sergilemeye başlasa da, savunmadaki zafiyetler devam ediyor. Düşme hattından 5 puan uzaklıkta kalan konuk ekip, en yakın rakibi Mönchengladbach karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısında Wolfsburg rakibine iç sahada 3-1 kaybetmişti.

Mönchengladbach – Wolfsburg Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Lars Stindl sakat. Wolfsburg cephesinde Xaver Schlager, William, Lukas Nmecha ve Paulo Otavio’nun sakatlığı bulunuyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Lainer, Elvedi, Netz, Friedrich, Jantschke, Neuhaus, Benes, Kone, Alassane Plea, Embolo.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Brooks, Roussillon, Bornauw, Baku, Lacroix, Gerhardt, Max Kruse, Steffen, Maxi Arnold, Waldschmidt.

İddaa Tahmini

Bu sezon Almanya Bundesliga’da galibiyet adına bir türlü güven vermeyi başaramayan Gladbach ve Wolfsburg, 24. haftada birbirlerine gol atmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. İki takımda haftaya hücum performanslarıyla damga vururken, beklediğimiz gibi savunmada etkisiz kaldı. Kazananları tebrik ederiz.