Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Greuther Fürth Köln Bahis Tahmini 26.02.2022

beIN CONNECT ekranlarından 26 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 24. hafta mücadelesinde Greuther Fürth evinde Köln‘ü konuk edecek.

Sportpark Ronhof Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Greuther Fürth galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.75, Köln galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda.

Greuther Fürth Dipten Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’da 23. hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi 3 galibiyet, 4 beraberlik, 16 mağlubiyetlik performans grafiğiyle en alt sıradan kurtulamadı. Uzun süredir ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden ev sahibi, iç sahada son 2 hafta Wolfsburg ve Hertha Berlin’i mağlup etmeyi başarırken, deplasmanda ise Wolfsburg ve Bayern Münih karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. Stefan Leitl önderliğinde kötü gidişatını sürdüren Fürth, iç sahadaki etkisiyle ligde kalmaya çalışıyor. Ev sahibinin mevcut kadro yapısı ve performans grafiğiyle ligde kalması güç.

Köln Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Frankfurt’u bitime 6 dakika kala Modeste’den gelen şık golle 1-0 mağlup etmeyi başaran Köln, son 4 haftada 2. galibiyetini alırken, üst sıralardaki iddiasını sürdürdü. 23 hafta sonunda 9 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle 35 puan toplamayı başaran konuk ekip, adını 7. sıraya yazdırmayı başardı. Son 4 haftada sadece Leipzig’e deplasmanda kaybeden Köln, evinde maçtır kazanırken, son 2 deplasman maçından ise 1 puan çıkarabildi. Üst sıralardaki yerini korumak isteyen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, ligin zayıf halkası Fürth karşısında deplasman kabusuna son vermek istiyor.

Greuther Fürth – Köln Maç Bilgileri

Greuther Fürth – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sportpark Ronhof Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Greuther Fürth takımında Marius Funk, Jessic Ngankam ve Robin Kehr sakat. Köln cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Greuther Fürth’ün 11’i Belli mi?

Greuther Fürth’ün muhtemel kadrosu: Sascha Burchert, Dudziak, Meyerhöfer, Itter, Tillmann, Christiansen, Leweling, Griesbeck, Viergever, Seguin, Hrgota.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Hübers, Kilian, Hector, Duda, Cshaub, Salih Özcan, Kainz, Modeste, Uth.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, alt sıralardaki Fürth ile üst sıraların iddialı takımlarından Köln’ün kazanmaya ihtiyacı var. Galibiyet hedefindeki iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazananın çıkmadığı Almanya Bundesliga mücadelesinde, Fürth ve Köln skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.