Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Mainz İddaa Tahmini 26.02.2022

Almanya Bundesliga‘da 24. hafta heyecanı 26 Şubat Cumartesi günü yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 17:30‘da, Union Berlin ile Mainz karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5.

Rexbet, Union Berlin galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.30, Mainz galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Union Berlin Gol Yollarında Etkisiz

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, Almanya Bundesliga’da son 3 haftanın en zayıf halkalarından biri oldu. Son 3 haftada Augsburg, Dortmund ve Arminia Bielefeld ağlarına gol dahi göndermeyi başaramayan Urs Fischer’in öğrencileri, kalesinde ise gördüğü 6 golle üst üste 3 mağlubiyet aldı. 5 maçlık yenilmezlik serisiyle ilk 5 içerisine girmeyi başaran ev sahibinde, son haftalardaki düşüş pahalıya mal oldu ve Union Berlin 9. sıraya kadar geriledi. Avrupa hedefinden uzaklaşmaya başlayan ve gol sorununa bir türlü çözüm bulamayan ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde kabusa son vermek istiyor. Union Berlin toparlanacak güçte olduğunu 23 haftalık performansıyla bizlere ispatladı.

Mainz Deplasmanda Etkisiz Kaldı

Almanya Bundesliga’da son haftalara harika iç saha performansıyla damga vuran Mainz, deplasman karnesiyle sınıfta kaldı. Evinde 5 maçtır kazanan, 8 maçtır ise kaybetmeyen Bo Svensson’un öğrencileri, deplasmanda ise 6 haftadır maç kazanmayı başaramadı. Son olarak evinde 3. sıradaki Bayer Leverkusen’i 3-2 mağlup etmeyi başaran Mainz, geçtiğimiz haftanın en etkili takımlarından biriydi. 34 puanla 8. sırada yer alan ve üst sıralardaki iddiasını sürdüren Mainz, iç sahada etkisini artık deplasmana taşımak istiyor. En yakın rakibi Union Berlin ile karşılaşacak olan ekip, iç saha karnesiyle güven vermeyi başarsa da, deplasman karnesiyle güven vermedi.

Union Berlin – Mainz Maç Bilgileri

Union Berlin – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Mainz cephesinde ise Jerry St. Juste’nin sakatlığı bulunuyor.

Union Berlin’nin 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Trimmel, Giesselmann, Baumgartl, Paul Jaeckel, Ozcipka, Levin Öztunalı, Sheraldo Becker, Grischa Prömel, Haraguchi, Taiwo Awoniyi.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Papela, Seon Lee, Burkard.

İddaa Tahmini

3 haftalık performans grafiğiyle güven vermeyi başaramayan Union Berlin ile deplasman karnesiyle sınıfta kalan Mainz’ın bu kritik mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol izlediğimiz mücadelede, ev sahibi Union Berlin 3 golle rahat bir galibiyet alırken, Mainz ise mağlup olduğu haftada skor üreterek bizleri yanıltmadı.