LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Espanyol İddaa Tahmini 27.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Villarreal ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 1.52, beraberlik 4.55, Espanyol kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış.

Villarreal 4 Maçtır Kaybetmiyor

Villarreal, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da farklı bir galibiyet aldı. Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 4-1 mağlup etmeyi başardılar. Danjuma önderliğinde farklı kazanan Villarreal, La Liga’da yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Son 4 maçta 10 puan topladılar ve ilk 6 umutlarını koruyorlar. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Juventus ile 1-1 berabere kalan Villarreal, tur şansını İtalya’ya bıraktı. Bu hafta La Liga’da Espanyol’u konuk edecek Villarreal’de Francis Coquelin, Paco Alcacer, Gerard Moreno ve Ruben Pena’nın sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol Düşüşe Geçti

Espanyol, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar. Espanyol’a 1 puanı getiren gol, Sergi Darder’den geldi. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Espanyol, tam 6 maçtır galibiyet alamıyor. Ligde en son galibiyetlerini Aralık ayında Valencia deplasmanında almışlardı. Alt sıralarda doğru gerilemeye başlayan Vicente Moreno’nun ekibi, bu hafta Villarreal’in konuğu olacak. Maç öncesinde Espanyol’da Aleix Vidal ve Manuel Morlanes kart cezalısı. David Lopez’in ise sakatlığı devam ediyor.

Villarreal – Espanyol Maç Bilgileri

Villarreal – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 18.15”de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin, Paco Alcacer, Gerard Moreno ve Ruben Pena’nın sakatlıkları devam ediyor. Aleix Vidal ve Manuel Morlanes kart cezalısı. David Lopez’in ise sakatlığı devam ediyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Dani Raba, Danjuma Groeneveld

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Espanyol, son hatalarda puan kaybı yaşıyor. La Liga’da oynadıkları son 6 karşılaşmada da puan kaybettiler. Formda Villarreal’e direnemzler. Villarrel, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, La Ceramica’da direnemedi. Villarreal’e 5-1 kaybettiler ve kazanamama serisi devam etti.