Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Wolverhampton İddaa Tahmini 27.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

West Ham ile Wolverhampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak West Ham galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.35, Wolverhampton galibiyetinin ise 3.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

West Ham Kazanmak İstiyor

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu Newcastle United karşısında kazanamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Leicester City karşısında puan kaybı yaşayan David Moyes’un ekibi, Newcastle United karşısında da 2 puan bıraktı. Premier Lig’de 6. Sırada yer alan West Ham, bu hafta Wolverhampton’ı konuk edecek. İlk 4 yarışında umutlarını devam ettirmek isteyen West Ham’a 3 puan şart. Maç öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna, Arthur Masuaku ve Vladimir Coufal’ın sakatlıkları bulunuyor.

Wolverhampton Deplasmanda Kaybetti

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Emirates’de konuk oldukları Arsenal’a 2-1 kaybettiler. Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Wolverhampton, ilk 6 yarışında da önemli bir kayıp yaşadı. Tottenham’ın  Burnley’e kaybettiği haftada puan alma şansını iyi değerlendiremediler. Bu hafta ise West Ham deplasmanına konuk olacak Wolverhampton’ın işi pek kolay değil. Maç öncesinde Wolverhampton’da önemli bir eksik bulunmuyor.

West Ham – Wolverhampton Maç Bilgileri

West Ham – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Angelo Ogbonna, Arthur Masuaku ve Vladimir Coufal’ın sakatlıkları bulunuyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Issa Diop, Craig Dawson, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Nelson Semedo, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Ruben Neves, Leander Dendoncker, Daniel Podence, Joao Moutinho, Francisco Trincao, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda hücum anlamında üretken ekipler. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.04

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, Londra’dan puansız döndü. West Ham deplasmanında 1-0 kaybettiler.