Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Lens Bahis Tahmini 27.02.2022

Angers evinde Lens‘i konuk ediyor. 27 Şubat Pazar günü fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Raymond Kopa Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Angers galibiyetine 2.92, beraberliğe 3.20, Lens galibiyetine ise 2.58 oran belirlemiş durumda.

Angers Mağlubiyetlere Alıştı

Angers cephesinde düşüş devam ediyor. Fransa Ligue 1’de tam 4 haftadır mağlup olan Gerald Baticle’nin öğrencileri, son olarak Nice deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü ve 25 hafta sonunda 13. sıraya kadar geriledi. Son 4 haftada 2 gol atabilen ve 3 maçı boş geçen Angers, son haftaların zayıf halkaları arasında yer alıyor. Kalesinde ise tam 9 gole engel olamayan ev sahibi, hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermekten uzakta. Alt sıralara gerileyen ve Avrupa hedefini büyük ölçüde kaybeden Angers, 25. hafta itibariyle ligde kalma mücadelesi verecek.

Lens Üstünlüğünü Koruyamadı

Evinde ağırladığı Lyon karşısında gol perdesini erken açan Lens, yakaladığı ilk fırsatta Jonathan Clauss ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, ilk yarı kalesinde ilk tehlikeli fırsatı 44. dakikada veren ekip, devre arasına 1-1’lik beraberlikle girdi. İkinci yarıda iki ezeli rakipte dişe diş bir mücadele sergilerken, maçta eşitlik bozulmadı. 2 hatadır devam eden gol ve galibiyet hasretine Bordeaux karşısında aldığı 3-2’lik zaferle son veren Lens, gol yollarındaki kötü gidişata çare bulmasıyla birlikte yükselişe geçti. 37 puanla 9. sırada yer alan Lens, bu hafta kazanarak Ligue 1’de 6. sıraya yükselme şansına sahip.

Angers – Lens Maç Bilgileri

Angers – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Thomas Leonard. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında bu hafta Jimmy Cabot’un sakatlığı bulunuyor. Lens cephesinde bu hafta Corentin Jean ve Wesley Said sakat.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Danijel Petkovic, Abdoulaye Bamba, Traore, Mendy, Manceau, Mangani, Cabot, Fulgini, Bentaleb, Ninga, Brahimi.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Massadio Haidara, Gael Kakuta, Deiver Machado, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

İddaa Tahmini

2 haftadır yükselişte olan Lens, Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın en zayıf performans grafiğine sahip olan Angers karşısında, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.15

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens deplasmandan galibiyetle çıktı ve kötü gidişata son vermeyi başardı. Konuk ekip 1-0 geriden gelerek kazandı.