TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Fenerbahçe İddaa Tahmini 28.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Kasımpaşa ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kasımpaşa kazanır 2.65, beraberlik 3.55, Fenerbahçe kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’dan 1 Puan

Kasımpaşa, geçtiğimi haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 4-4’lük beraberlik ile ayrıldılar. Bir önceki hafta ise Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmışlardı. Süper Lig’de son 2 ayda topladığı puanlar ile dikkat çeken İstanbul ekibi, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise iç sahada, Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Süper Lig’de oynadığı son 4 iç saha maçında 10 puan toplayan Kasımpaşa, bu hafta Fenerbahçe karşısında da puan arayacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Jeffrey Bruma’nın sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde

Fenerbahçe, Süper Lig’de 2.’lik iddiasını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Hatayspor’u konuk eden Fenerbahçe, Serdar Dursun’un penaltıdan attığı 2 golle 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de bir önceki hafta ise Giresunspor’u 2-1 ile geçmişlerdi. Son 2 maçta 6 puan toplayan Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Slavia Prag’a yine yenildi ve 3-2’lik mağlubiyet ile Konferans Ligi’ne veda etti. Bu hafta Adana Demirspor ve Başakşehir’in puan kaybetmesi ile birlikte Fenerbahçe’nin Kasımpaşa maçı, daha önemli bir hal aldı. Fenerbahçe’de bu hafta Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Filip Novak ve Luiz Gustavo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Kasımpaşa – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Jeffrey Bruma’nın sakatlığı devam ediyor. Fenerbahçe’de bu hafta Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil, Filip Novak ve Luiz Gustavo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Florent Hadergjonaj, Tomas Brecka, Ryan Donk, Eren Elmalı, Bistrovic, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Kevin Varga, Ahmet Engin, Umut Bozok

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Atila Szalai, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Arda Güler, Bright Osayi Samuel, Enner Valencia, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, haftayı 3 puan ile kapattı. Miha Zajc ve Atilla Szalai’nin golleriyle Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettiler.