LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Cadiz Bahis Tahmini 28.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cadiz deplasmanda, Granada’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Granada ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Granada galibiyetinin 2.02, beraberlik tercihinin 3.45, Cadiz galibiyetinin ise 4.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Granada Alt Sıralarda

Granada, geçtiğimiz hafta sonu mağlubiyet serisine devam etti. İç sahada konuk ettikleri Villarreal’e 4-1 ile boyun eğdiler. La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Granada, son 5 maçından da puan alamadan ayrıldı. Son 7 maçta ise galibiyet çıkartamayan Robert Moreno’nun ekibi, düşme hattının sadece 3 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Cadiz’i konuk edecek Granada’da Santiago Arias, Neyder Lozano ve Sergio Escudero’nun sakatlıkları bulunuyor.

Cadiz Puan Peşinde

Cadiz, La Liga’da geçtiğimiz hafta Getafe ile karşı karşıya geldi. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Sergio Gonzalez’in öğrencileri, 19. Sırada bulunuyor. Kümede kalma umutlarını devam ettirmek istiyorlar ve bugün Granada karşısında puan almaları son derece önemli. La Liga’da oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Cadiz’de bu hafta Alfonso Espino, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Granada – Cadiz Maç Bilgileri

Granada – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Santiago Arias, Neyder Lozano ve Sergio Escudero’nun sakatlıkları bulunuyor. Cadiz’de bu hafta Alfonso Espino, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Luis Suarez

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Granada, son 7 maçta sadece 2 puan toplayabildi. Bu hafta La Liga’da 6 puanlık bir maça çıkacaklar. Cadiz karşısında kazanacaklarını ve kötü gidişatı sonlandıracaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.