Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Sampdoria İddaa Tahmini 28.02.2022

Atalanta evinde Sampdoria‘yı konuk ediyor. 28 Şubat Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 22:50′de start alacak olan İtalya Serie A Ligi 27. hafta mücadelesini, futbol severler S Sport 2 ekranlarından naklen izleyebilir.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.75, Sampdoria galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Atalanta 5 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’ne, UEFA Avrupa Ligi Son 16 biletiyle dönmeyi başaran Atalanta, ligde yaşadığı zor günlerden çıkış arıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, liderin tam 13 puan gerisine düşerken, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Şampiyonlar Ligi’ne gruplarda veda etmesinin ardından Olympiakos ile UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda karşı karşıya gelen Atalanta, iki maç sonunda rakibini 5-1’lik üstünlük kurdu ve Avrupa’da yola devam dedi. Geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibinin, İtalya Serie A Ligi’nde galibiyete ihtiyacı var.

Sampdoria’da Tehlike Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta evinde Empoli’yi konuk eden Sampdoria, Fabio Quagliarella’nın golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, yeni hocasıyla iç sahada 2’de 2 yapmayı başardı. 6 haftalık galibiyet hasretinin ardından teknik adam değişikliğine giden ve göreve Marco Giampaolo’yu getiren konuk ekip, iç sahada 2 maçını da yeni hocasıyla kazanırken, son 2 deplasmana maçında ise gol dahi atamadan mağlup oldu. Küme düşme hattından 4 puan uzaklıkta yer alan ve henüz tehlikeyi atlatmayı başaramayan Sampdoria, bu hafta Giampaolo önderliğinde deplasman kabusuna son vermek için sahaya çıkacak. Konuk ekip Atalanta karşısında sürpriz bir galibiyet hedefliyor.

Atalanta – Sampdoria Maç Bilgileri

Atalanta – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.50’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Simone Sozza. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Merih Demiral ve Berat Djimsiti kart cezalısı. Miranchuk, Palomino, Luis Muriel ve Duvan Zapata’nın ise sakatlıkları bulunuyor. Sampdoria cephesinde Antonio Candreva ve Bartosz Bereszynski kart cezalısı. Mikkel Damsgaard ve Kristoffer Askildsen ise sakat.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Pezzella, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Maehle, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Malinovskyi.

Sampdoria’nın ilk 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Dragusin, Augello, Ferrari, Albin Ekdal, Morten Thorsby, Ronaldo Vieira, Thorsby, Rincon, Caputo, Quagliarella.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır kazanamayan Atalanta, hala üst sıraların iddialı takımlarından biri olmaya devam ediyor. 5. sırada yer alan Atalanta bu hafta taraftar desteğiyle galibiyet hasretine son verecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta evinde kabusa 4 golle son verdi. 4 farklı galibiyetle zor günlerden çıkmayı başaran Atalanta, Sampdoria karşısında bizleri yanıltmadı.