İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.03.2022

4 Mart Cuma akşamı Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

İnter – Salernitana: H1, 1.34 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 28. haftanın açılış mücadelesi 4 Mart Cuma akşamı, İnter ile Salernitana arasında sahne alacak. Türkiye saati ile 22:45’te star alacak maçı futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilir.İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, tam 4 haftadır puan kayıplarını sürdürürken, önce liderlik koltuğunu kaybetti, ardından 3.’lüğe kadar geriledi. İç sahada Milan ve Sassuolo’ya kaybeden Simone Inzaghi’nin öğrencileri, deplasmanda ise Napoli ve Genoa ile berabere kaldı. 1 maç eksikle liderin 2 puan gerisinde yer alan İnter, hala şampiyonluk yolunda önemli bir avantaja sahip. Zorlu bir fikstürü kötü sonuçlarla geride bırakan ev sahibi, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’a 2-0 kaybetti. Evinde tur şansını zora sokan ve rotasını İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren İnter, geçtiğimiz hafta aldığı Genoa beraberliğinin ardından, toparlanmak istiyor. 26 haftada 55 gol atmayı başaran ekip, 180 dakikadır gole hasret. Toparlanmaya ihtiyacı olan İnter, bu hafta ligin en zayıf halkası Salernitana ile karşı karşıya gelecek. Salernitana cephesinde Davide Nicola dönemi üst üste beraberliklerle başladı. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi en zayıf halka olmaktan kurtulmak adına 2 hafta önce teknik adam değişikliğine giderken, son 2 hafta Milan ve Bologna karşısında sürpriz beraberliklere imza attı. Son 6 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, 4 maçlık beraberlik serisiyle İnter deplasmanına konuk olacak. 4 maçtır kaybetmemeyi başarsa da, Salernitana’nın galibiyet kabusu devam ediyor. Konuk ekip 26 haftadan sadece 3 kez galip ayrılabildi. Salernitana tüm çabalarına rağmen ligde kalmakta zorlanıyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 maçtır kaybettiği puanlarla liderlik koltuğundan olan İnter, taraftarı önünde bu kabusa farklı galibiyetle son vermeyi başarır. İnter evinde ligin zayıf halkasına puan kaptırmayacaktır.

Lorient – Lyon: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Lorient evinde Lyon’u konuk edecek. 4 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlayacak olan Fransa Ligue 1’in 27. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Ibrahima Kone attı, Lorient deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Konuk olduğu Brest deplasmanında maça baskılı başlayan Christophe Pellissier’in öğrencileri, 29. dakikada rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte penaltı fırsatı yakalarken, penaltıyı gole çeviremedi. Gol yollarında Fransa Ligue 1’in en kötü performansına sahip olan ev sahibi, aradığı galibiyet golünü 73. dakikada buldu. 26 hafta sonunda 21. golüne imza atan Lorient, üstün oynadığı Brest karşısında da hücum performansıyla güven vermedi. Küme düşme hattından 2 puan uzaklıkta yer alan ev sahibi, son 4 haftada sadece mOntpellier’e kaybederken, geri kalan 3 maçtan 7 puan çıkardı. Evinde konuk ettiği Lille karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Lyon, son 3 haftayı 1 puanla geçirirken, 10. sıraya kadar geriledi. Göreve sezon başında gelen Peter Bosz ile Fransa Ligue 1’de bir türlü aradığı yükselişi bulamayan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise gruplardan namağlup çıkmayı başardı ve adını Son 16’ya yazdırdı. Avrupa başarısı teknik adamın kurtarıcısı olsa da, konuk ekip ligde zor günler geçirmeye devam ediyor. Evinde 5 maç sonra kaybeden Lyon, Lille karşısında 1-0 geriye düştükten sonra iyi bir futbol ortaya koyarken, kaçan goller adeta saç baş yoldurdu. Oyun olarak uzun süre sonra güven vermeyi başaran Lyon, bu sezonki en büyük kozu olan hücum performansıyla ise, geçtiğimiz hafta sınıfta kaldı. Kazanmaya ihtiyacı olan Lyon, kümede kalma savaşı veren Lorient karşısında 3 puan parolasıyla çıkıyor. Fransa Ligue 1’de 3 haftadır kazanamayan Lyon, derbide aldığı iç saha mağlubiyetini, Lorient deplasmanında telafi edecek ve 27. haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Arminia Bielefeld – Augsburg: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 24. hafta geride kalırken, alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Arminia Bielefeld ile Augsburg, 4 Mart Cuma akşamı karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:30. Almanya Bundesliga sahnesinde 24. hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Arminia Bielefeld, Frank Kramer yönetiminde kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattı ile arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bayer Leverkusen deplasmanından ağır bir darbe aldı. Evine 3-0’lık mağlubiyetle dönen Bielefeld, deplasmanda üst üste 2. yenilgisini alırken, son iç saha sınavında ise Union Berlin’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Son 9 haftada sahadan sadece 2 kez mağlup ayrılan Bielefeld, deplasmanda istikrardan uzak performanslar sergilemeye devam etse de, iç sahadaki etkisiyle şuana kadar düşme potasından uzak kalmayı başardı. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Dortmund’u sahasında konuk eden Augsburg, ilk yarıda hiçbir varlık göstermeyi başaramazken, devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıda ise yakaladığı en net gol fırsatını iyi değerlendiren konuk ekip, 78. dakikada beraberliği yakalarken, Dortmund’a geçit vermedi ve haftayı 1 puanla kapattı. Özellikle savunmada önemli bir direnç gösteren Augsburg’un ligde kalma savaşı devam ediyor. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Markus Weinzierl’in öğrencileri, 24 hafta sonunda 23 puanda kalırken, konuk ekibin düşme potası ile arasındaki puan farkı 3’e indi. Sezonun ilk yarısında iç sahada 1-1 berabere kaldığı Arminia Bielefeld ile karşılaşacak olan Augsburg’un, 2 puan gerisinde kaldığı rakibi karşısında galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da son 10 haftaya girilirken, kümede kalma mücadelesi veren Arminia Bielefeld ve Augsburg’un hata kredisi günden güne azalıyor. İki takımında galibiyete ihtiyacı olduğu bu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.51

Bets10 Bahis Oranı: 4.88