LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Villarreal Bahis Tahmini 05.03.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna evinde, Villarreal’i konuk edecek. Karşılaşmanıns aat 16.00’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Osasuna ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 3.50, beraberlik tercihinin 3.50, Villarreal galibiyetinin ise 2.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna Deplasmanda Kaybetti

Osasuna, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 1-0 kaybettiler. Son 2 maçından puan çıkartamayan ve skor üretemeyen Jagoba Arrasate’ni ekibi, bu hafta El Sadar’da Villarreal’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında La Ceramica’da Villarreal’i 2-1 mağlup etmeyi başaran Osasuna, yine sürpriz peşinde. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Villarreal’da İlk 6 Umutları

Villarreal, geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Espanyol’u 5-1 ile geçtiler. La Liga’da yenilmezlik serisini 5 maça çıkartan Unai Emery’ni öğrencileri, son 5 karşılaşmada tam 13 puan topladı. İlk 6 umutlarını da devam ettiren Villarreal, bu hafta Osasuna deplasmanında 3 puan arayacak. Son haftaların hücum anlamında üretken takımı olan Villarreal, son 5 karşılaşmada tam 14 gol kaydetti. Bu hafta Villarreal’de Paco Alcacer’ın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna – Villarreal Maç Bilgileri

Osasuna – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Paco Alcacer’ın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Manuel Sanchez, David Garcia, Juan Cruz, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Lopez, Enric Gallego

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Dani Raba, Danjuma Groeneveld

İddaa Tahmini

Villarreal, son haftalarda formda. Geçen hafta Espanyol’u 5 golle geçtiler. Osasuna, iç sahada skor üretiyor. El Sadar’da iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Osasuna deplasmanında 1-0 kaybettiler ve haftayı puansız kapattılar.