Real Betis Rayo Vallecano İddaa Tahmini 03.03.2022

İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında, Real Betis ile Rayo Vallecano karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 23.00’de başlayacak olup Tivibnu Spor 3 kanalından takip edilebilecek.

Real Betis ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 1.78, beraberlik 4.00, Rayo Vallecano kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Real Betis İlk Maçı Kazandı

Real Betis, ilk maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar. Bugün alacakları her türlü beraberlik ve galibiyette bir üst tura yükselecekler. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Sevilla ile karşılaşan Manuel Pellegrini’nin ekibi, Endülüs derbisinden 2-1’Lik mağlubiyet ile ayrıldı ve haftayı puansız kapattı. 3. Sırada yer almalarına rağmen ilk 4 şansları zora girmiş durumda. Bu hafta Real Betis’de Martin Montoya’nın sakatlığı devam ediyor.

Rayo Vallecano’nun İşi Zor

Rayo Vallecano’da mağlubiyet serisi devam ediyor. La Liga’da son haftalarda üst üste yenilgiler alan Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta Real Madrid’e 1-0 kaybetti. Üst üste 5. Yenilgisini alan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, La Liga’da 7 maçtır ise 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu hafta Kral Kupası’nda Real Betis’e konuk olacaklar ve ilk maçı da Vallecas’da 2-1 kaybetmişlerdi. Rayo Valleacono’nun turu geçebilmesi için en az 2 farklı ya da 2-1’in üzerinde gollü galibiyetler alması gerekiyor. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor.

Real Betis – Rayo VallecanoMaç Bilgileri

Real Betis – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Martin Montoya’nın sakatlığı devam ediyor. Rayo Vallecano’da Martin Merquelanz’ın sakatlığı sürüyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, William Carvalho, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, son haftalarda çok etkisiz. La Liga’da kötü gidiyorlar ve ilk maçı da kaybettiler. Benito Villamarin’de işleri zor. Real Betis, hem galibiyete hem de finale yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, müthiş bir golle öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. Real Betis ile 1-1 berabere kaldılar Kral Kupası’ndan elendiler.