Everton Boreham Wood İddaa Tahmini 03.03.2022

İngiltere FA Cup’da 5. tur heyecanı devam ediyor. Boreham Wood deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.15’de start alacak ve Tivibu Spor 4 kanalından takip edilebilecek.

Everton Boreham Wood arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Everton kazanır 1.12, beraberlik 9.00, Boreham Wood kazanır ise 26.00 olarak açıklanmış.

Everton Favori Taraf

Everton, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de mağlubiyet yaşadı. Goodison Park’ta konuk ettikleri Manchester City’e 1-0 kaybettiler. Düşme hattına iyice yaklaşan Frank Lampard’ın öğrencileri, bu hafta içi FA Cup mesaisine çıkacak. FA Cup 5. Turunda Boreham Wood’u konuk edecekler. Bir önceki turda Brentford’u iç sahada 4-1 ile geçmeyi başaran Everton, adını bir üst tura yazdırmıştı. Bu hafta Goodison Park’ta konuk edecekler Boreham Wood karşısında turun net favorisiler. Maç öncesinde Everton’da Ben Godfrey ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth’u Elediler

Boreham Wood, İngiltere Ulusal Lig’de mücadele ediyor. 2 gün önce oynamaları gereken Grisby Town maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Lider Stockport’un 8 puan gerisindeler ama Boreham Wood’un 3 maçının eksik olduğunu da belirtelim. Bu maçları kazandıkları takdirde, Ulusal Lig’de liderliğe yükselecekler. İngiltere FA Cup’da ise sürpriz sonuçlar alan Luke Garrad’ın ekibi, 4. Turda Championship ekibi  Bournemouth’u deplasmanda 1-0 mağlup etmiş ve 5. Tura yükselmişti. Bu kez ise Premier Lig ekibi Everton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Boreham Wood’da eksik bulunmuyor.

Everton – Boreham Wood Maç Bilgileri

Everton – Boreham Wood Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’de başlayacak ve Tivibu Spor 4 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Ben Godfrey ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Michael Keane, Mason Hoolgate, Jonjo Kenny, Andre Gomes, Allan, Dele Alli, Donny van de Beek, Richarlison, Dominic Calvert Lewin

Boreham Wood'un ilk 11’i Belli mi?

Boreham Wood’un muhtemel kadrosu: Taye Ashby Hammond, Will Evans, David Stephens, Connor Stevens, Josh Rees, Fankie Raymond, James Comley, Scott Boden, Tyrone Marsh, Dennon Lewis, Jocb Mendy

İddaa Tahmini

Boreham Wood, bir önceki turda Bournemouth’u eledi ama bu kez işleri çok daha zor. Goodison Park’tan çıkamazlar. Everton, farklı kazanır ve tur atlar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.80

Rexbet Oranı: MS 1 (-2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, tur atladı. Goodison Park’ta Boreham Wood’ı Rondon’un 2 golüyle 2-0 mağlup ettiler ve bir üst tura çıktılar.