Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Lazio Bahis Tahmini 05.03.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 28. hafta heyecanı yaşanırken, 5 Mart Cumartesi akşamı Cagliari evinde Lazio‘yu konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45‘te başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Cagliari galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.50, Lazio galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.05, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 1.84 oran veriyor.

Cagliari’de Tehlike Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Torino deplasmanında Bellanova ve Deiola’nın golleri Cagliari’ye galibiyeti getirdi. Son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Walter Mazzarri’nin öğrencileri, 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamayı başarırken, düşme potasının 3 puan üzerine çıkmayı başardı. Ev sahibinin son 5 maçında karşılıklı goller atılırken, sezon başından beri kötü savunma performansına çare bulamayan Cagliari, çareyi hücum hattındaki etkisini arttırarak buldu. Sezonun ikinci yarısında İtalya Serie A Ligi’ne sıkı sıkı tutunan ev sahibinde, bu hafta tehlike devam ediyor. Küme düşme potasının hala en yakın rakibi olarak yoluna devam eden Cagliari, sezonun ilk yarısı deplasmanda geçit vermediği ve 2-2 berabere kaldığı Laio’yu evinde konuk edecek.

Lazio 5 Maç Sonra Mağlup

Lazio cephesinde seri derbi mağlubiyetiyle sona erdi. Evinde ağırladığı Napoli karşısında Immobile ile gol fırsatlarını cömertçe harcayan Lazio, 1-0 geriye düştüğü mücadelede 87. dakikada Pedro’nun enfes golüyle beraberliği yakalarken, üstünlüğünü sadece 2 dakika koruyabildi ve son dakika golüyle mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde tam 5 maç sonra mağlup olan konuk ekip, 27 hafta sona erdiğinde 7. sıraya kadar geriledi. Napoli mağlubiyeti öncesi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda Porto ile karşı karşıya gelen Sarri’nin öğrencileri, ilk maçta 2-1 kaybettiği rakibi karşısında rövanş maçını 2-2’lik beraberlikle noktalayınca, konuk ekibin Avrupa defteri kapandı. Lige odaklanan Lazio, kısa sürede toparlanmak istiyor.

Cagliari – Lazio Maç Bilgileri

Cagliari – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fabio Maresca. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari takımında Marko Rog, Sebastian Walukiewicz, Nahitan Nandez ve Damir Ceter sakat. Lazio cephesinde ise Manuel Lazzari’nin sakatlığı bulunuyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Adam Obert, Henrique, Goldaniga, Edoardo Goldaniga, Ceppitelli, Marin, Pereiro, Oliva, Alberto Grassi, Leonardo Pavoletti.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Zaccagni, Cataldi, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

Son 2 maçını kaybeden Lazio, Avrupa yorgunu olarak ligde mağlup olurken, 5 maçlık seriyi kaybetti. Lazio derbi mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atacak ve deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio konuk olduğu Cagliari deplasmanından çok rahat bir galibiyet çıkardı. Maça iyi başlayan konuk ekip, kısa sürede skor hakimiyetini ele alırken, evine 3 gollü galibiyetle dönmeyi başardı.