Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Brest İddaa Tahmini 05.03.2022

beIN SPORTS 2 ekranlarından 5 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 27. hafta mücadelesinde, Lens’in konuğu Brest.

Bets10, Lens galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.00, Brest galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Lens Evinde Etkili

Angers deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Lens, Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı. Son 3 haftadan 7 puanla çıkmayı başaran ev sahibi, Bordeaux ve Angers karşısında kaanırken, Lyon ile berabere kaldı. 40 puanla 6. sırada yer alan ve Avrupa potasını zorlamaya devam eden Franck Haise’nin öğrencileri, yükselen hücum performansıyla son haftalarda güven vermeye başladı. Bu sezon 13 iç saha maçından sadece 2 mağlubiyet alan Lens, taraftarı önünde çok daha iyi performanslar sergiliyor. Üst sıralar için önemli bir adım atan ev sahibi, etkisini Brest karşısında sürdürmek istiyor.

Brest Düşüşünü Sürdürdü

Brest son haftalarda düşüşte. Konuk ekip sezonun ikinci yarısı itibariyle alt sıralara demir atarken, son 9 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Troyes karşısında 2 hafta önce alınan 5-1’lik galibiyetle umutlanan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, önce Reims ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı, ardından geçtiğimiz hafta evinde Lorient’e 1-0 kaybetti. Lorient gibi ligde kalma mücadelesi veren bir rakip karşısında hiçbir varlık gösteremeyen konuk ekip, 10 kişi tamamladığı 90 dakikada rakip kaleye isabetli şut dahi atamadı. Kötü bir hafta geçiren Brest, Lens deplasmanında güven vermedi.

Lens – Brest Maç Bilgileri

Lens – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Johan Hamel. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Wesley Said ve Corentin Jean sakat. Brest cephesinde ise Brendan Chardonnet kart cezalısı. Ronael Pierre-Gabriel ve Sebastien Cibois’in sakatlığı bulunuyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Massadio Haidara, Gael Kakuta, Deiver Machado, Fofana, Doucoure, Ignatius Ganago, Sotoca.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brassier, Mananga Mbock, Herelle, Hugo Magnetti, Steve Mounie, Youcef Belaïli, Le Douaron, Cardona, Honnorat.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 3 maçtır kaybetmeyen ve 6. sıraya yükselen Lens, Avrupa için yeniden umutlanırken, son haftalarda etkisiz kalan Brest’e puan kaptırmayacak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest deplasmandan sürpriz bir galibiyetle çıkmayı başardı. Konuk ekip galibiyeti golünü ikinci yarıda Franck Honorat ile bulurken, Lens rakip savunmayı bir türlü geçemedi ve iç sahada gol dahi atamadan mağlup oldu.