Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice PSG İddaa Tahmini 05.03.2022

Fransa Ligue 1‘de 27. hafta heyecanı devam ederken, haftanın öne çıkan karşılaşmasında 3. sıradaki Nice evinde lider PSG‘ni konuk edecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından 5 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak maçın hakemi Willy Delajod.

Bets10, Nice galibiyetine 4.20, beraberliğe 4.20, PSG galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.25 oran kazandırıyor.

Nice Deplasmanda Etkisiz Kaldı

Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Nice, isabetli şut dahi atamadığı mücadeleden 9 kişiyle 1 puan çıkarmayı başardı. Christophe Galtier ve öğrencileri maç boyunca kalesinde zor anlar yaşarken, tecrübeli file bekçisi Benitez yıldızlaştı ve 1 puanın alınmasında kilit rol oynadı. Hücum hattında ise hiçbir varlık gösteremeyen Nice, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybetti. Liderin 16 puan gerisine düşen ev sahibi, 5 maçlık galibiyet serisinin ardından düşüşe geçerken, 2 hafta önce alınan Angers galibiyetinin ardından, Nice cephesinde düşüş devam etti. Nice son 4 haftada sadece 1 gol atabildi.

PSG Zirveyi Bırakmıyor

PSG konuk olduğu Nantes deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, konuk ekibin 4 maçlık galibiyet, 15 maçlık ise yenilmezlik serisi sona ermişti. Şampiyonlar Ligi’nde alınan Real Madrid zaferinin ardından büyük bir şokla karşı karşıya kalan PSG, geçtiğimiz hafta evinde Saint Etienne’yi 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup etmeyi başardı ve eski günlerine geri döndü. En yakın rakibinin 15 puan üzerinde Ligue 1 liderliğini sürdüren Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, Neymar’ın takıma dönmesiyle birlikte iki kulvarda birden yoluna doludizgin devam ediyor. En yakın rakiplerinden Nice ile deplasmanda karşılaşacak olan PSG, sezonun ilk yarısında ezeli rakibiyle golsüz berabere kalmıştı.

Nice – PSG Maç Bilgileri

Nice – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Willy Delajod. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Jordan Amavi ve Youcef Atal sakat. PSG cephesinde ise Sergio Ramos ve Kylian Mbappe sakat. Ander Herrera ve Leandro Paredes Covid19 sebebiyle karantinada bulunuyor.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Daniliuc, Todibo, Lotomba, Kluivert, Boudaoui, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Marco Verratti, Julian Draxler, Angel Di Maria, Lionel Messi, Neymar.

İddaa Tahmini

Toparlanmak isteyen Nice, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan PSG karşısında fırsatları değerlendirmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta skoru belirleyen isim 88. dakikada Andy Delort oldu ve Nice’a kritik bir galibiyet getirdi. Lider PSG deplasmanda mağlubiyetten kurtulamazken, zirvedeki yerini korusa da, Şampiyonlar Ligi öncesi mağlubiyetten kurtulamadı.