Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool West Ham İddaa Tahmini 05.03.2022

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. West Ham deplasmanda, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Liverpool ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.33, beraberlik 5.70, West Ham kazanır ise 9.60 olarak açıklanmış.

Liverpool 6 Maçtır Kazanıyor 

Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea ile karşı karşıya geldi. Rakibini penaltılarla mağlup ettiler ve şampiyonluğua ulaştılar. Hafta içi ise FA Cup’da Norwich City engelini de 2-1 ile geçen Liverpool, bir üst tura yükseldi. Premier Lig’de ise haftalardır kazanmayı başaran Jurgen Klopp’un öğrencileri, son 6 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Şampiyonluk umutlarını devam ettiren Liverpool, lider Manchester City’nin 6 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. West Ham maçı öncesinde Liverpool’da Thiago ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları sürüyor. 

West Ham’da İlk 4 Umutları 

West Ham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’ı Tomas Soucek’in tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de son 4 maçta yenilgi yaşamayan ve 8 puan toplayan David Moyes’un ekibi, ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Hafta içi ise FA Cup’da Southampton’a 3-1 kaybettiler ve FA Cup’dan elendiler. Artık tek hedefleri Premier Lig’ ilk 4’de tamamlayabilmek. Bu hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olacak West Ham’da Vladimir Coufal, Angelo Ogbonna ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Liverpool – West Ham Maç Bilgileri

Liverpool – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago ve Roberto Firmino’nun sakatlıkları sürüyor. West Ham’da Vladimir Coufal, Angelo Ogbonna ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları bulunuyor. 

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Luis Diaz, Sadio Mane, Mohamed Salah

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Issa Diop, Craig Dawson, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Liverpool’dan bu hafta da galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri West Ham’ı mağlup ederler ve şampiyonluk umutlarını korurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.20

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, 3 puanı tek golle aldı. Mane’nin golüyle West Ham’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar.