TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 05.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan ve moral bulan Galatasaray bu hafta deplasmanda, Konyaspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Konyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Konyaspor kazanır 2.55, beraberlik 3.50, Galatasaray kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.  

Konyaspor Düşüşe Geçti

Konyaspor, Süper Lig’de düşüşe geçmeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Alanyaspor deplasmanından 5-1’lik mağlubiyet ile döndüler. Üst üste 4 maçtır kazanamayan İlhan Palut’un ekibi, lider Trabzonspor’un 17 puan gerisinde kaldı. Son 4 maçta ise sadece 1 puan alabildiler. 2. Sıradaki yerini koruyan Konyaspor, bu hafta sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray karşısında kazanarak moral bulmak isteyen Konyaspor’da Eray Birniçan kart cezalısı.

Galatasaray Evinde Kazandı

Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Çaykur Rizespor karşısında 3 puan almayı başardı. 2 kez geriye düştüğü karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılan Sarı Kırmızılılar, çıkışını devam ettirdi. Domenec Torrent yönetiminde üst üste 2. Galibiyetini alan Galatasaray’da Bafetimbi Gomis, son 2 maçta Galatasaray’ı ipten alıyor diyebiliriz. Ocak ayında takıma katılan Gomis, son 2 karşılaşmada 3 gol atmayı başardı. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Galatasaray’da Fatih Öztürk dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Konyaspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Konyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Eray Birniçan kart cezalısı. Galatasaray’da Fatih Öztürk dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Konyaspor'un 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Musa Çağıran, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İnaki Pena, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Eric Pulgar, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis

İddaa Tahmini

Konyaspor, maçın favorisi ama son haftalarda güven vermiyorlar. Geçen hafta Alanyaspor’dan 5 gol yediler. Galatasaray’da son 2 karşılaşmada kalesinde 5 gol gördü. Son haftaların gol yiyen iki takımı arasında bol gollü bir maç bekiyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray’ın 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Konyaspor deplasmanında etkisiz kaldılar ve 2-0 kaybettiler.