Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Leeds United İddaa Tahmini 05.03.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leeds United deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 15.30’da start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Leicester City bugün Leeds United karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Leicester City galibiyetine 1.80, beraberlik tercihine 4.20, Leeds United galibiyetine 4.20 oran veriyor. 

Leicester City’den 3 Puan 

Leicester City, geçtiğimiz hafta içi aldığı galibiyet ile moral buldu. Turf Moor’da konuk oldukları Burnley’i 2-0 ile geçtiler. James Maddison ve Jamie Vardy’nin golleriyle 3 puanı alan Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’de 5 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Sakatlığını atlatan ve Burnley karşısında süren alan Vardy, takımının 2. golünü atarak, moral buldu. Bu hafta King Power’da Leeds United’ı konuk edecek Leicester City’den 3 puan bekliyorum. Karşılaşma öncesinde Leicester City’de Jonny Evans, Wesley Fofana ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları sürüyor. 

Marcelo Bielsa Görevden Alındı

Leeds United, galibiyet alamama serisine devam ediyor. Geçen hafta Elland Road’da konuk ettikleri Tottenham’a 4-0 kaybettiler. Bu sonucun arından Marcelo Bielsa2nın görevine son verildi. Jesse March’ı takımın başına getiren Leeds United, yeni hocası ile ilk maçına Leicester City deplasmanında çıkacak. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet alamayan Leeds United, düşme hattının sadece 2 puan üzerinde yer alıyor. Maç öncesinde Leeds United’da Patrick Bamford, Kalvin Phillips ve Liam Cooper’ın sakatlıkları bulunuyor. 

Leicester City – Leeds United Maç Bilgileri

Leicester City – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Jonny Evans, Wesley Fofana ve Ryan Bertrand’ın sakatlıkları sürüyor. Leeds United’da Patrick Bamford, Kalvin Phillips ve Liam Cooper’ın sakatlıkları bulunuyor. 

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Harvey Barnes, Jamie Vardy

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Pscal Struijk, Diego Llorente, Stuart Dallas, Mateusz Klich, Robin Koch, Daniel James, Jack Harrison, Raphinha, Rodrigo

İddaa Tahmini

Leicester City, Premier Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Burnley galibiyet ile moral buldular. Bu hafta Leeds United karşısında da kazanırlar ve galibiyet serisini 2 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leeds United, daha iyi oynayan taraftı ama kaleci Schmeichel’ı geçemediler. King Power’da Leicester City’e 1-0 kaybettiler.