LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Barcelona İddaa Tahmini 06.03.2022

İspanya La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdüren Barcelona bu hafta deplasmanda, Elche ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.15’de start alacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Elche ile Barcelona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Elche galibiyetine 7.60, beraberlik tercihine 4.80, Barcelona galibiyetine ise 1.45 verildiğini görüyoruz.

Elche Sürpriz Peşinde 

Elche, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Levante deplasmanından puansız ayrıldı. Ciudad’da konuk oldukları Levante’ye 3-0 kaybettiler. Özellikle son haftalrada Manuel Martinez Valero’da etkili sonuçlar alan Elche, 2 hafta önce konuk ettiği Rayo Vallecano’yu 2-0 mağlup etmişti. İç sahada oynadıkları son 5 maçta mağlubiyet yaşamadılar ve 13 puan toplayarak dikkat çektiler. Bu hafta konuk edecekleri Barcelona karşısında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Elche’de Gerard Gumbau’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Barcelona Moralli 

Barcelona’da moraller yerinde. Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Barcelona, La Liga’da da iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Athletic Bilbao’yu konuk eden Barcelona, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Son 10 maçta 22 puan toplayarak dikkat çeken Barcelona, ilk 4 umutlarını da devam ettiriyor. 3. sıradaki Real Betis ile puan farkı da 1’e indi. Üstelik Barcelona’nın 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta Elche’ye konuk olacak Barcelona, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Samuel Umtiti, Sergio Roberto ve Ansu Fati’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Elche – Barcelona Maç Bilgileri

Elche – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15”de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Gerard Gumbau’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Barcelona’da Samuel Umtiti, Sergio Roberto ve Ansu Fati’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Dani Alves, Gerard Pique, Ronald Araujo, Sergino Dest, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Pedri, Ousmane Dembele, Ferran Torres, Pierre Emerick Aubameyang

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın net favorisi. Elche, son haftalarda iç sahada üst üste galibiyetler alıyor ama geçen hafta Levante deplasmanında çok etkisiz kaldılar. Barcelona’nın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.29

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, galibiyet serisine devam etti. Elche deplasmanında 1-0 geriye düştüler ama kazanmayı başardılar. Elche’yi 2-1 ile geçen Barcelona, Galatasaray maçı öncesinde moral buldu.