Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Montpellier Bahis Tahmini 06.03.2022

Fransa Ligue 1‘de 27. hafta heyecanı yaşanırken, 6 Mart Pazar günü Nantes ile Montpellier kozlarını paylaşacak. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:00.

Rexbet, Nantes galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.40, Montpellier galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Nantes 3 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de 2 hafta önce lider PSG’yi 3-1 mağlup etmeyi başaran Nantes, geçtiğimiz hafta ise Metz deplasmanına konuk olurken, isabetli şut şansı dahi vermediği rakibi karşısında bir türlü aradığı galibiyet golünü bulamadı. 2 haftalık galibiyet serisini sürdürmeyi başaramayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, sergilediği futbolla galibiyeti hak eden taraftı. Oyundaki etkisini sürdürse de, skora yansıtmayı başaramayan Nantes, Fransa Ligue 1’in 8. sırasında yer alıyor. 26 haftadan 39 puan toplamayı başaran ev sahibi, Avrupa umutlarını son 12 haftayı taşımayı başardı.

Montpellier Evinde Kaybetti

Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Rennes’e savunmada önemli açıklar veren Montpellier, hücumda etkili olmayı başarsa da, kalesinde 4 gole engel olamadı ve sahadan mağlup ayrıldı. 26. haftadan 4-2’lik iç saha mağlubiyetiyle ayrılan Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, son 7 haftada 5. mağlubiyetini aldı. Sezonun ikinci yarısına etkisiz bir başlangıç yapan Montpellier, bu süreçte sadece Monaco ve Lorient’i mağlup edebildi. 11. sıraya kadar gerileyen ve 6. sıra ile arasındaki puan farkı 4’e yükselirken, konuk ekibin üst üste puan kayıplarıyla Avrupa umutları azaldı.

Nantes – Montpellier Maç Bilgileri

Nantes – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Hakim Ben El Hadj. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Marcus Coco ve Fabio Da Silva sakat. Montpellier cephesinde ise Arnaud Souquet kart cezalısı. Stephy Mavididi ve Thibault Tamas’ın sakatlığı bulunuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Girotto, Fabio, Corchia, Regis Coco, Chirivella, Blas, Bukari, Merlin, Kolo.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Savanier, Ferri, Mollet, Ristic, Makouana, Elye Wahi.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermiyor. Düşüşte olan iki takımın mücadelesine karşılıklı gollerin atılacağı fikrindeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nantes evinde rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi karşılaşmadan Kolo Muani ve Willem Geubbels’in golleriyle galip ayrılmayı başardı ve rakibine gol şansı vermedi.