Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bordeaux Troyes Bahis Tahmini 06.03.2022

6 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 17:00‘de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1‘in 27. hafta mücadelesinde, Bordeaux ile Troyes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Rexbet, son sırada yer alan Bordeaux galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.50, 17. sıradaki Troyes galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda.

Bordeaux Beraberliklere Razı Geldi

Fransa Ligue 1’de tehlike çanları Bordeaux için çalıyor. Ev sahibi teknik adam değişikliğine rağmen en alt sıradan 26. hafta sona erdiğinde kurtulamadı. 6 maçtan 5 mağlubiyet alan ev sahibi, Petkovic ile yollarını ayırırken, 2 hafta önce göreve David Guion’u getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçına Monaco karşısında çıkan Bordeaux, mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Clermınt ike 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi yeni hocasıyla mağlubiyetlerine son vermeyi başarsa da, artık ligde kalmak için kazanmak zorunda. Bordeaux’un iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Troyes Düşme Tehlikesinde

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Troyes, Bruno Irles’i göreve getirerek kötü gidişata çare ararken, konuk son haftalarda daha kötü sonuçlar almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta evinde Marsilya ile 1-1 berabere kalan Troyes, son 5 haftanın tamamında puan kaybederken, küme düşme tehlikesini yakından hissetti. Play Out ve düşme hattı ile aynı puana sahip olan Troyes, averaj farklıyla 27. hafta öncesi düşme hattının üzerinde yer alıyor. Yeni hocasıyla son 7 haftada sadece 10 kişi kalan Montpellier’i mağlup edebilen konuk ekip, 7 maçta 5 gol atarken, kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

Bordeaux – Troyes Maç Bilgileri

Bordeaux – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ruddy Buquet. Mücadele Matmut Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Tom Lacoux, Ricardo Mangas, Benoit Costil, Mehdi Zerkane, Jimmy Briand ve Alberth Elis sakat. Troyes cephesinde ise Florian Tardieu kart cezalısı. Oualid El Hajjam ve Karim Azamoum’um sakatlığı bulunuyor.

Bordeaux’un 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Gaetan Poussin, Mexer, Marcelo, Ahmedhodzic, Gregersen, Fransergio, Oudin, Adli, Sissokho, Hwang, Niang.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Adil Rami, Brown, Biancone, Salmier, Chambost, Chavalerin, Tadieu, Dingome, Chadli, Iké Ugbo.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Bordeaux ve Troyes, bu hafta düşme hattının kaderini değiştirecek maçta karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 9 kişi kalan Troyes, gol şansı vermediği Bordeaux karşısında haftayı farklı galibiyetle noktaladı. Troyes deplasman etkisiyle bizleri yanılttı.