LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Atletico Madrid İddaa Tahmini 06.03.2022

İspanya La Liga’da üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Atletico Madrid deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Betis ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 3.05, beraberlik 3.45, Atletico Madrid kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış. 

Real Betis Galibiyet Peşinde

Real Betis, hafta içi Kral Kupası’nda turu geçmeyi başardı. Yarı finalde konuk ettikleri Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldılar ve finale çıktılar. Finalde ise rakip Valencia. Geçtiğimiz hafta sonu ise La Liga’da Endülüs derbisinde Sevilla’ya konuk olan Real Betis, rakibine 2-1 kaybetti. La Liga’da son 5 haftada 2. Kez mağlubiyet yaşadılar. Alt tarafta Barcelona ve Atletico Madrid, ilk 4 için baskısını hissettiriyor. Bu hafta Real Betis’in kazanması gereken bir maç ama Benito Villamarin’de işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Real Betis’de Sergio Canales kart cezalısı.

Atletico Madrid’den 3 Puan

Atletico Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Celta Vigo’yu 2-0 mağlup ettiler. Atletico Madrid’e galibiyeti getiren goller, Brezilyalı sol bek Renan Lodi’den geldi. Bir önceki hafta ise El Sadar’da Osasuna’yı 3-0 ile geçtiler. Bu hafta La Liga’da Real Betis’e konuk olacak Atletico Madrid, rakibinin 1 puan gerisinde yer alıyor. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Stefan Savic kart cezalısı. Matheus Cunha, Daniel Wass, Mario Hermoso ve Geoffrey Kondogbia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Betis – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Sergio Canales kart cezalısı. Atletico Madrid’de Stefan Savic kart cezalısı. Matheus Cunha, Daniel Wass, Mario Hermoso ve Geoffrey Kondogbia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, William Carvalho, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Juanmi, Borja Iglesias

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Marcos Llorente, Joao Felix, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, son 2 maçta toparlanma sinyalleri verdi. Real Betis ise son 5 karşılaşmada da kalesini gole kapatamadı. Pazar gününün kapanış maçında karşılıklı goller bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Real Betis’i 3-1 ile geçen Diego Simeone’nin ekibi, üst üste 3. Galibiyetini elde etti.