Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Hoffenheim İddaa Tahmini 06.03.2022

Köln evinde Hoffenheim‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 25. hafta mücadelesi, 5 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Köln galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.50, Hoffenheim galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.38, KGYOK 3.00 oran kazandırıyor.

Köln Üst Sıraları Bırakmadı

Köln, Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Ev sahibi 24 hafta sona erdiğinde 9 galibiyet, 9 beraberlikle 36 puan toplamayı başarırken, bitime 10 hafta kala 8. sırada yer aldı. Bu sezon sadece 6 maçtan puansız ayrılan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, lideri Bayern Münih’in ardından ligin en az maç kaybeden takımlarından biri. Frankfurt’u iç sahada 1-0 mağlup ettikten sonra, geçtiğimiz hafta Fürth deplasmanına konuk olan Köln, maç boyunca rakibinden üstün bir oyun ortaya koymasına ve 1-0 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı geldi. Ev sahibine Kainz’ın golü yeterli olmazken, Köln ligin en zayıf halkasına 2 puan kaptırdı.

Hoffenheim 3’te 3 Yaptı

Sebastian Hoeness’in öğrencileri Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanıyor. Seriye 2-0’lik Arminia Bielefeld galibiyetiyle başlayan Hoffenheim, Wolfsburg ve Stuttgart karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetlerle yükselişini sürdürdü. Stuttgart karşısında Baumgartner’in son dakikada attığı harika golle mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 24 hafta sonunda puanını 40’a çıkarırken, kendisine 6. sırada yer buldu. Üst sıralardaki iddiasını harika bir seriyle sürdüren Hoffenheim cephesinde, bu hafta kazanarak 4.’lüe yükselme şansı bulunuyor. 4 puan üzerinde yer aldığı Köln ile karşılaşacak olan konuk ekip, bitime 10 hafta kala hata yapmak istemiyor.

Köln – Hoffenheim Maç Bilgileri

Köln – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Timo Hübers sakat. Hoffenheim cephesinde ise Chris Richards, Ermin Bicakcic, Havard Nordtveit, Fisnik Asllani, Benjamin Hübner, Sebastian Rudy, Robert Skov ve Kevin Vogt’un sakatlığı bulunuyor.

Köln’nün 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Hübers, Kilian, Hector, Duda, Cshaub, Salih Özcan, Kainz, Modeste, Uth.

Hoffenheim’ın ilk 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Stefan Posch, Akpoguma, Stiller, Dennis Samassekou, Raum, Gacinovic, Baumgartner, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu iki yakın rakibin mücadelesinde, üst sıralardaki iddiasını sürdürmek için sahaya çıkacak olan Köln ile Hoffenheim’ın 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim deplasmanda Stefan Posch’un golüyle kazandı. Fırsatı iyi değerlendiren konuk ekip, Köln engeline takılmadı.