UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Salzburg Bahis Tahmini 08.03.2022

8 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nun rövanş mücadeleleri sahne alacak. Bayern Münih‘in evinde Salzburg‘u konuk edeceği zorlu mücadele EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.21, beraberliğe 8.00, Salzburg galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.31, 2.5 Alt 3.75 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Tur Kapısını Araladı

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda zor anlar yaşayan Bayern Münih, Avusturya deplasmanında Coman’ın son dakika golüyle mağlubiyetten zor kurtulurken, Salzburg karşısında avantajı ele geçirdi. Nagelsmann’ın öğrencileri devler sahnesinde Salzburg maçına kadar tüm rakiplerini hem iç saha hem de deplasmanda mağlup etmeyi başarırken, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer almıştı. Salzburg deplasmanında kalesine gelen ilk isabetli şut golle sonuçlanırken, maçın geri kalan dakikalarında oyuna hakim olan ev sahibi, aradığı beraberlik golünü 90. dakikada Coman ile buldu. Maç boyunca kanatlardan Sane ve Coman ikilisi Salzburg savunmasına zor anlar yaşatırken, Bayern beraberlikle yetinse de, sergilediği futbolla çeyrek final biletine yakın taraf olduğunu bizlere gösterdi. Almanya Bundesliga’da haftayı 1-1’lik Bayer Leverkusen beraberliğiyle kapatan ev sahibi, en yakın rakibinin 9 puan üzerinde Bundesliga liderliğini sürdürüyor.

Salzburg Galibiyeti Kaçırdı

Avusturya Bundesliga’nın lideri Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Bayern Münih karşısına çıkarken, iki genç adamın düellosunda Matthias Jaissle’nin öğrencileri büyük bir sürprizle Bayern’e geçit vermedi. İç sahada bu sezon bileği iki kulvarda birden bükülmeyen Salzburg, rakip kaleye gönderdiği ilk isabetli şutta Adamu ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, maç boyunca kalesinde gördüğü tehlikeleri harika savunma performansıyla uzaklaştırmayı başardı. Beraberlik golünü son dakika kalesinde gören Salzburg, şampiyonluğun favorilerinden Bayern Münh karşısında büyük bir avantajı kaçırsa da, sergilediği futbolla kolay lokma olmadığını bizlere gösterdi. Avusturya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta itibariyle normal sezonu lider kapatan Salzburg, Şampiyonluk Tur Grubu’nda büyük bir avantajla mücadele edecek. Salzburg rotasını büyük ölçüde Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi.

Bayern Münih – Salzburg Maç Bilgileri

Bayern Münih – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Alphonso Davies, Leon Goretzka ve Corentin Tolisso’nun sakatlıkları devam ediyor. Salzburg takımında Sekou Koita, Noah Okafor, Jerome Onguene ve Bryan Okoh’un sakatlıkları devam ediyor

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Maximilian Wöber, Oumar Solet, Nicolas Capaldo, Andreas Ulmer, Mohamed Camara, Brenden Aaronson, Antonio Bernede, Rasmus Nissen, Junior Adamu, Karim Adeyemi.

İddaa Tahmini

Bayern Münih, Son 16 Turu’nun ilk maçında avantajı eline almayı başardı. Salzburg’u sahasında konuk edecek olan Nagelsmann’ın öğrencileri, Avusturya deplasmanında yakaladığı gol fırsatlarını değerlendirmekte zorlanırken, Almanya’da fırsatları daha iyi değerlendirecek ve rahat bir galibiyetle tur biletini alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

Best10 Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 7-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde kısa bir aranın ardından galibiyetlerine geri döndü. Nagelsmann’ın öğrencileri, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Salzburg’u iç sahada tam 7-1’lik skorla mağlup etti. Kazananları tebrik ederiz.