UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Salzburg İddaa Tahmini 08.03.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Salzburg deplasmanda, Bayern Münih’e konuk olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayaacını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Bayern Münih ve Salzburg arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bayern Münih kazanır 1.21, beraberlik 7.60, Salzburg kazanır ise 16.00 olarak açıklanmış. 

Bayern Münih Net Favori

Bayern Münih, geçtiğimiz hafta sonu Bundesliga’da 2 puan bıraktı. Allianz Arena’da konuk ettikleri Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldılar. En yakın takipçisi Borussia Dortmund’un 9 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Salzburg’u konuk edecekler. İlk maçta Avusturya’da 1-1 berabere kalmışlardı. Turun net favorisi olarak gösterilen Bayern Münih’de Corentin Tolisso, Alphonso Davies ve Leon Goretzka’nın sakatlıkları sürüyor.

Salzburg Sürpriz Arayacak

Salzburg, ilk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Red Bull Arena’da konuk ettikleri Bayern Münih’e karşı kaybetmemeleri son derece önemliydi diyebiliriz. 90. Dakikada yedikleri gol olmasa, Salzburg, çok önemli bir avantaj yakalayabilirdi. Hafta sonu ise Avusturya Bundesliga’da Altach’ı konuk eden Salzburg, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve liderliğini devam ettirdi. Avusturya Bundesliga’da en yakın takipçisi Sturm Graz’ın 18 puan önünde olduklarını da belirtelim. Bayern Münih maçı öncesinde Salzburg’da Sekou Koita, Noah Okafor, Jerome Onguene ve Bryan Okoh’un sakatlıkları bulunuyor.

Bayern Münih – Salzburg Maç Bilgileri

Bayern Münih – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de Corentin Tolisso, Alphonso Davies ve Leon Goretzka’nın sakatlıkları sürüyor. Salzburg’da Sekou Koita, Noah Okafor, Jerome Onguene ve Bryan Okoh’un sakatlıkları bulunuyor.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Maximilian Wöber, Oumar Solet, Nicolas Capaldo, Andreas Ulmer, Mohamed Camara, Brenden Aaronson, Antonio Bernede, Rasmus Nissen, Junior Adamu, Karim Adeyemi

İddaa Tahmini

Salzburg, ilk maçta çok etkiliydi ama bu kez işleri fazlasıyla zor olacak. Allianz Arena’dan çıkabileceklerini düşünmüyorum. Bayern Münih, farklı kazanmayı başarır ve bir üst tura yükselir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

Best10 Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 7-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Salzburg, bu kez direnemedi. Bayern Münih, Lewandowski önderliğinde farklı kazandı ve tur atladı.