UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 10.03.2022

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu‘nun ilk maçında, Atalanta ile Bayer Leverkusen, 9 Mart Perşembe akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak olan zorlu maç EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.70, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 3.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.29 oran kazandırıyor.

Atalanta Avrupa’ya Odaklandı

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Bayer Leverkusen ile sahasında karşı karşıya gelecek olan Atalanta, geçtiğimiz hafta Roma derbisinden 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftanın 6’sında puan kaybederek, liderin 13 puan gerisine düştü. 2 hafta önce alınan 4-0’lık Spezia galibiyeti ev sahibi adına toparlanma sinyalleri verse de, Atalanta yeniden düşüşe geçti. Şampiyonlar Ligi’ne gruplarda veda eden Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda ise Olympiakos karşısına çıkmış ve toplamda 5-1’lik skorla rakibini saf dışına itmeyi başarmıştı. İtalya Serie A Ligi’nde düşüşe geçse de, Avrupa macerasına iyi başlayan Atalanta, derbi mağlubiyetinin ardından Avrupa başarısını sürdürmek istiyor.

Bayer Leverkusen Güven Tazeledi

Bayer Leverkusen geçtiğimiz hafta konuk olduğu Allianz Arena’dan 1 puanla dönmeyi başarırken, lidere geçit vermedi. Bayern Münih karşısında 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliğe uzanan konuk ekip, lider karşısında aldığı 1 puanın yanı sıra, sergilediği dişe diş mücadeleyle UEFA Avrupa Ligi öncesi güven tazeledi. Almanya Bundesliga’da son 8 haftada sadece Mainz’a deplasmanda 2 hafta önce mağlup olan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise G Grubu’nu 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle lider tamamlayan Bayer Leverkusen, sadece son maçta liderliği garantileyerek Ferencvaros’a mağlup oldu. Almanya Bundesliga’nın 3. sırasında yer alan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise doğrudan Son 16 biletine uzanan konuk ekip, yeni hocası Seoane ile iyi bir sezon geçiriyor. Schick 24 maçta 20 golle takımını sırtlarken, konuk ekibe diş geçirmek oldukça zor.

Atalanta – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Atalanta – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Srdjan Jovanovic. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Ruslan Malinovskyi’nin sakatlığı devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Patrik Schick sakat. Kerem Demirbay ise kart cezalısı.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Pezzella, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Maehle, Koopmeiners, Pasalic, Pessina, Freuler, De Roon, Duvan Zapata.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Fayçal Tapsoba, Tah, Hincapie, Daley Sinkgraven, Wirtz, Frimpong, Exequiel Palacios, Andrich, Diaby, Lucas Alario.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yaşadığı beklenmedik puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan ve rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren Atalanta, taraftarı önünde Bayer Leverkusen’i mağlup edecek ve ilk maçtan avantajla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta evinde 3 golle galip gelmeyi başarırken, Bayer Leverkusen deplasmanda kolay lokma olmadığını ispatladı ve 2 golle rakibine karşılık verdi. İki takımında gol bulacağını düşünüyorduk ve yanılmadık.