İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.03.2022

10 Mart Perşembe günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Sevilla – West Ham: KGVAR, 1.75 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Sevilla, UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turunda Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımı ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçta rakibini 3-1 mağlup eden Sevilla, rövanş maçında ise 1-0 mağlup oldu ama buna rağmen tur atlamayı başardılar. Son 16 turunda ise İngiltere’nin West Ham takımı ile eşleştiler. Geçtiğimiz hafta sonu ise La Liga’da Alaves deplasmanına konuk olan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, rakibi ile golsüz berabere kaldı ve 2 puan bıraktı. La Liga’da lider Real Madrid’in 8 puan gerisine düştüler. Bu hafta Avrupa Ligi’nde West Ham’ı konuk edecek Sevilla’da Thomas Delaney kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de 5. sıraya gerileyen West Ham, son 4 Premier Lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Son haftalarda ilk 4 yarışında puan kayıpları yaşamaya devam ediyorlar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise grup aşamasında Rapid Wien, Genk ve Dinamo Zagreb ile karşılaşan David Moyes’un öğrencileri, 6 maç sonunda 13 puan topladı ve grubunu lider bitirdi. Son 16 turunda Sevilla ile karşılaşacak oaln West Ham’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları devam ediyor. Gollü bir maç beklentim var. Hem Sevilla hem de West Ham, hücumda üretken takımlar. İki takımında gol bulacağı bir maç izleriz.

Wolverhampton – Watford: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Molineux Ground’da konuk ettikleri Crystal Palace’a 2-0 mağlup oldular. Premier Lig’de üst üste 3. Yenilgisini yaşayan Bruno Lage’in ekibi, 8. Sıraya kadar geriledi. Premier Lig’de ilk 6 yarışında da önemli puan kayıpları yaşıyorlar. Bu hafta ise Molineux Ground’da Watford’u konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Wolverhampton’da Jonny Castro ve Nelson Semedo’nun sakatlıkları devam ediyor. Watford, geçtiğimiz hafta Vicarage Road’da konuk ettiği Arsenal’a 3-2 mağlup oldu. Arsenal karşısında çok kötü oynamadılar ama yapılan bireysel hatalar, sahadan puansız ayrılmalarına neden oldu. Premier Lig’de bu sezon istediği sonuçları alamayan Watford, düşme hattında yer almaya devam ediyor. Geride kalan 26 haftada sadece 17 puan toplayabildiler. Son sıradaki Norwich City’nin sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta Wolverhampton’a konuk olacak Watford’da Ismaila Sarr, Nicolas Nkoulou ve William Troost Ekong’un sakatlıkları bulunuyor. Wolverhampton, maçın favorisi. Premier Lig’de oynadıkları son 3 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Molineux Ground’da konuk edecekleri Watford’u mağlup ederler. 

Leeds United – Aston Villa: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.56 (Bets10) ; Leeds United, üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’e konuk olan Jesse Marsch’ın ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 5. Yenilgisini alan Leeds United, yeni hocası ile de ilk maçından puansız ayrıldı. Leicester City karşısında iyi oynadılar ama bir türlü öne geçecek golü bulamadılar. Son 7 maçta ise sadece 1 puan alabilen Leeds United, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Bu hafta Elland Road’da Aston Villa’yı konuk edecek Leeds United’da Tyler Roberts, Sam Greenwood, Patrick Bamford, Kalvin Phillips, Charlie Cresswell ve Liam Cooper’ın sakatlıkları sürüyor. Aston Villa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Southampton’ı konuk eden Aston Villa, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanmayı başaran Steven Gerrard’ın öğrencileri, bu hafta ise Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacak. Düşme hattı ile puan farkını iyice açmayı başaran Aston Villa, sezonun ilk yarısında oynadığı Leeds United ile 3-3 berabere kalmıştı. Maç öncesinde Aston Villa’da Bertrand Traore, Leon Bailey ve Marvelous Nakamba’nın sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa, geçen hafta 4 gollü bir galibiyet aldı. 5 maçtır kaybetmeyen Southampton’ı farklı geçtiler. Leeds United ise üst üste 7 maçtır galibiyet alamıyor. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımdan da gol beklentim var. 

Toplam İddaa Oranı: 4.03

Bets10 Bahis Oranı: 5.45