İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 10.03.2022

10 Mart Perşembe gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Norwich City – Chelsea: H2, 1.62 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; Norwich City, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Dean Smith’in ekibi, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Brentford karşısında da puan alamadı. Rakibine 3-1 kaybettiler ve Premier Lig’de galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Son 4 maçından ise Norwich City’nin mağlubiyet ile ayrıldığını belirtelim. 17 puan ile ligin son sırasında yer alan Norwich City, bu hafta Chelse’yi konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Norwich City’de golcü Adam Idah’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Chelsea, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Turf Moor’da konuk oldukları Burnley’i 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini alan Maviler, 3. Sıradaki yerini de koruyor. Thomas Tuchel’in ekibi son 3 maçta topladığı 9 puanın yanı sıra, kalesini de gole kapatmayı başardı. Tottenham, Crystal Palace ve Burnley karşısında kalesinde gol görmeyen Chelsea, savunma anlamında da iyi işler çıkartıyor. Bu hafta Norwich City’e konuk olacak Chelsea’de Ben Chilwell’ın sakatlığı sürüyor. Chelsea, Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da  galibiyet ile ayrıldı. Geçen hafta Burnley’i 4 golle geçtiler. Bu hafta Carrow Road’da Norwich City karşısında da farklı kazanırlar.

Barcelona – Galatasaray: H1, 1.33 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; Barcelona, 2022 yılında Xavi yönetiminde iyi bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Elche deplasmanına konuk olan Barcelona, rakibini 1-0 geriden gelip 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 11 maçtır kaybetmeyen Barcelona, UEFA Avrupa Ligi’nde de yoluna devam ediyor. Son 16 play off turunda Napoli ile karşılaşan Xavi’nin öğrencileri, rakibini 1-1 ve 4-2’lik skorlar ile geçerek tur atlamayı başardı. Son 16 turunda ise temsilcimiz Galatasaray ile eşleştiler. Camp Nou’da Galatasaray’ı konuk edecek Barcelona’da Gavi kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Samuel Umtiti ve Alejandro Balde ise sakat olan isimler. Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de puan almayı başaramadı. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de bu sezon alt sıralarda yer alan ve kötü sonuçlar alan Sarı Kırmızılılar, Domenec Torrent yönetiminde de güven vermiyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Fatih Terim yönetiminde iyi sonuçlar aldılar ve grubunu lider bitirdiler. Lokomotiv Moskova, Lazio ve Marsilya’nın yer aldığı gurubu lider tamamlamaları kolay bir iş değil. Avrupa Ligi’nde son 16 turunda ise Barcelona’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor. Temsilcimiz Galatasaray’ın işi çok zor. Camp Nou’da tek fark ile mağlup olmak bile kabul edilebilir bir sonuç diyebiliriz ama Barcelona karşısında işleri hiç kolay olmayacak. Xavi’nin ekibi, rahat bir galibiyet alır ve tur kapısını ilk maçtan aralar.

Leicester City – Rennes: MS 1, 1.85 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Leicester City, geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de galibiyet ile kapatmayı başardı. King Power’da konuk ettikleri Leeds United’ı 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Leicester City’e galibiyeti getiren gol Harvey Barnes’dan geldi. Brendan Rodgers’ın ekibi, bu hafta ise UEFA Konferans Ligi mesaisine çıkacak. Son 16 turunda Rennes ile karşı karşıya gelecekler. Bir önceki turda Leicester City’nin Randers’ı 3-1 ve 4-1’lik galibiyetler ile geçtiğini belirtelim. Rennes maçı öncesinde Leicester City’de savunmadan Timothy Castagne’nın sakatlığı devam ediyor. Rennes’de moraller yerinde. Fransa Ligue 1’de ilk 4 hattında yer alan Rennes, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Angers ile karşılaşan Rennes, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Fransa Ligue 1’de oynadıkları son 3 karşılaşmadan 9 puan çıkarttılar. Bu hafta ise UEFA Konferans Ligi’nde Leicester City ile karşı karşıya gelecekler. Son 16 turunda zor bir takım ile eşleştiler diyebiliriz. Grupta Tottenham, Mura ve Vitesse ile karşı karşıya gelen Bruno Genesio’nun ekibi, 6 maçta 14 puan toplamayı başardı ve grubunu lider bitirdi. Son 16 turunda Leicester City’e konuk olacak Rennes’de Kamaldeen Sulemana, Loic Balde ve Romain Salin’in sakatlıkları devam ediyor. Leicester City, turun favorisi. King Power’da ilk maçta galibiyete yakın taraflar. Son haftalarda toparlanma sinyalleri veren Leicester City, taraftarı önünde kazanır ve ilk maçtan avantajı kapar.

Toplam İddaa Oranı: 3.98

Bets10 Bahis Oranı: 5.93