LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Cadiz İddaa Tahmini 11.03.2022

İspanya La Liga’da üst üste galibiyetler alan Atletico Madrid iç sahada, Cadiz’i ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 23.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Atletico Madrid Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.34, beraberlik 5.10, Cadiz kazanır ise 11.50 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid’den Üst Üste Galibiyetler

Atletico Madrid, üste üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Real Betis’in konuğu olan Atletico Madrid, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Zor bir deplasmandan kolay bir galibiyet ile ayrılan Diego Simeone’nin ekibi, La Liga’da oynadığı son 3 maçta 9 puan topladı. Real Betis karşısında alınan galibiyet ile 4. Sıraya yükseldiler ve rakibinin üzerine çıktılar. Bu hafta ise Cadiz’i konuk edecekler. Maçın favorisi olan Atletico Madrid’de Matheus Cunha, Daniel Wass ve Geoffrey Kondogbia’nın sakatlığı devam ediyor.

Cadiz 4 Maçtır Kaybetmiyor

Cadiz, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 2-0 mağlup etmeyi başardılar. İkinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı alan Cadiz’in yenilmezlik serisi 4 maça çıktı. Son 4 La Liga maçında 6 puan topladılar ve kümede kalma umutları devam etti. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Cadiz’de Florin Andone’nin sakatlığı bulunuyor.

Atletico Madrid – Cadiz Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Matheus Cunha, Daniel Wass ve Geoffrey Kondogbia’nın sakatlığı devam ediyor. Cadiz’de Florin Andone’nin sakatlığı bulunuyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Marcos Llorente, Joao Felix, Luis Suarez

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Real Betis deplasmanında net bir galibiyet aldı. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanıyorlar. Bu hafta konuk edecekleri Cadiz karşısında da farklı kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.72

Best10 Oranı: H1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, galibiyet serisine devam etti. Cadiz’i 2-1 mağlup ettiler ve 3. sıradaki yerini korudular.