UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla West Ham İddaa Tahmini 10.03.2022

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla evinde, West Ham’ı konuk edecek. Karşılaşmanın saat 20.45’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Sevilla ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Sevilla galibiyetinin 2.18, beraberlik tercihinin 3.30, West Ham galibiyetinin ise 3.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sevilla Galibiyet Peşinde 

Sevilla, UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turunda Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımı ile karşı karşıya gelmişti. İlk maçta rakibini 3-1 mağlup eden Sevilla, rövanş maçında ise 1-0 mağlup oldu ama buna rağmen tur atlamayı başardılar. Son 16 turunda ise İngiltere’nin West Ham takımı ile eşleştiler. Geçtiğimiz hafta sonu ise La Liga’da Alaves deplasmanına konuk olan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, rakibi ile golsüz berabere kaldı ve 2 puan bıraktı. La Liga’da lider Real Madrid’in 8 puan gerisine düştüler. Bu hafta Avrupa Ligi’nde West Ham’ı konuk edecek Sevilla’da Thomas Delaney kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

West Ham Avantaj Arıyor 

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de 5. sıraya gerileyen West Ham, son 4 Premier Lig maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Son haftalarda ilk 4 yarışında puan kayıpları yaşamaya devam ediyorlar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise grup aşamasında Rapid Wien, Genk ve Dinamo Zagreb ile karşılaşan David Moyes’un öğrencileri, 6 maç sonunda 13 puan topladı ve grubunu lider bitirdi. Son 16 turunda Sevilla ile karşılaşacak oaln West Ham’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Sevilla – West Ham Maç Bilgileri

Sevilla – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Thomas Delaney kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. West Ham’da Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal ve Arthur Masuaku’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Diego Carlos, Gonzalo Montiel, Marcos Acuna Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir, Anthony Martial

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Issa Diop, Craig Dawson, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Gollü bir maç beklentim var. Hem Sevilla hem de West Ham, hücumda üretken takımlar. İki takımında gol bulacağı bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, Ramon Sanchez Pizjuan’da kazanmayı başardı. West Ham’ı tek golle devirdiler avantajı kaptılar.