TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 12.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 1.70, beraberlik 4.30, Çaykur Rizespor kazanır ise 4.95 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa Deplasmanda Kazandı 

Kasımpaşa, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Göztepe deplasmanına konuk olan Kasımpaşa, rakibini 3-2 mağlup etti ve kümede kalma umutlarını sürdürdü. Göztepe karşısında altın değerinde bir 3 puan aldılar ve düşme hattının 5 puan üzerine yerleştiler. Son haftalarda üst üste goller atmayı başaran Jackson Muleka, Kasımpaşa’nın en formda oyuncularından biri haline geldi. Öte yandan Umut Bozok’da bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek Kasımpaşa’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Çaykur Rizespor Düşme Hattında 

Çaykur Rizespor’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Karadeniz derbisinde Giresunspor’u konuk eden Bülent Korkmaz’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan puansız ayrılan Çaykur Rizespor, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Karadeniz ekibi, düşme hattında yer alıyor. Son 3 karşılaşmada kalelerinde tam 8 gol gördüler. Bu hafta ise Kasımpaşa deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Carlos Ponck kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.            

Kasımpaşa – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Carlos Ponck kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.  

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Florent Hadergjonaj, Tomas Brecka, Ryan Donk, Eren Elmalı, Bistrovic, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Kevin Varga, Jackson Muleka, Umut Bozok

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Selim Ay, Eren Albayrak, Gedson Fernandes, Ronaldo Mendes, Yannick Bolasie, Tyler Boyd, Fernando Boldrin, Joel Pohjanpalo

İddaa Tahmini

Bol gollü bir maç bekliyorum. Çaykur Rizespor’un artık reaksiyon göstermesi şart. Kasımpaşa ise iç sahada etkili bir takım. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor’da kötü gidişat devam ediyor. Kasımpaşa deplasmanında 3-1 kaybeden Karadeniz ekibi, üst üste 4. Yenilgisini yaşadı.