TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 12.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Hatayspor’un konuğu olacak. Karşılaşamyı saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Hatayspor ile Fatih Karagümrük zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 2.10, beraberlik tercihinin 3.75, Fatih Karagümrük galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor’dan 1 Puan 

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. 90+5’de El Kaabi ile çok net bir fırsatı harcadıklarını da belirtelim. Süper Lig’de son 2 maçta 4 puan toplayan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, bu hafta Fatih Karagümrük karşısında maçın favorisi. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını sürdüren Hatayspor’da bu hafta önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Fatih Karagümrük Çıkışta 

Fatih Karagümrük, son haftalarda önemli puanlar topluyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Altay ile golsüz berabere kaldılar ama yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttılar. Altay, 2. yarının tamamını 10 kişi oynadı ama Fatih Karagümrük, öne geçecek golü bulamadı. Önemli sayılabilecek 2 puan bıraktılar. Son 3 karşılaşmada 7 puan toplayan İstanbul ekibi, bu hafta Hatayspor deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Emre Mor, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Hatayspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Hatayspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Isaac Sackey, Burak Öksüz, Sam Adekugbe,, Ruben Riberio, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Salih Dursun, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Kristijan Bistrovic, Lucas Biglia, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Fabio Borini

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta 10 kişi kalan Altay karşısında kazanamadı ve 2 puan bıraktı. Hatayspor ise son 2 haftada olumlu sinyaller veriyor. Fatih Karagümrük karşısında kazanırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, çok etkisiz kaldı. Hatayspor deplasmanında vasat bir oyun ortaya koydular ve 3-0 kaybettiler.