LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Valencia İddaa Tahmini 12.03.2022

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Getafe evinde, Valencia karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Getafe ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Getafe kazanır 2.38, beraberlik 3.25, Valencia kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış. 

Getafe 4 Maçtır Kazanamıyor

Getafe’nin La Liga’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Espanyol deplasmanına konuk olan Quique Flores’in öğrencileri, rakibine 2-0 kaybetti. Son haftalardaki puan kayıplarına devam ettiler. Son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Getafe, düşme hattına tekrardan yaklaşmış durumda. 18. Sıradaki Cadiz’in sadece 3 puan üzerindeler. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Valencia’yı ağırlayacaklar. Maç öncesine Getafe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia Evinde Kazandı

Valencia, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mestalla’da konuk ettikleri Granada’yı 3-1 ile geçtiler. Bir önceki hafta ise Mallorca deplasmanında 1-0 kazanan Jose Bordalas’ın öğrencileri, çıkışa geçmiş durumda. Kral Kupası’nda da finale çıkan Valencia, La Liga’da ilk 6 umutlarını da arttırdı. Bu hafta ise Getafe deplasmanında galibiyet peşindeler. Maç öncesinde Valencia’da Jasper Cillessen ve Jose Gaya’nı sakatlıkları sürüyor.

Getafe – Valencia Maç Bilgileri

Getafe – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Jasper Cillessen ve Jose Gaya’nı sakatlıkları sürüyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Hugo Duro, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Alfonso Perez’de gollü bir maç bekliyorum. Getafe, son haftalarda hücumda üretken. Valencia ise toparlanma sinyalleri veriyor. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, evinde konuk ettği Valencia ile yenişemedi. Mücadele başladığı gibi sona erdi.