LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Celta Vigo İddaa Tahmini 12.03.2022

İspanya La Liga’da 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşayan Villarreal evinde, Celta Vigo ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Villarreal Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Villarreal kazanır 1.70, beraberlik 4.05, Celta Vigo kazanır ise 5.05 olarak açıklanmış.

Villarreal 5 Maç Sonra Kaybetti

Villarreal, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. El Sadar’da konuk ettikleri Osasuna’ya 1-0 kaybettiler. La Liga’da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Unai Emery’nin ekibi, ilk 4 yarışında da yara aldı. Atletico Madrid ve Barcelona’nın kazandığı haftayı puansız kapattılar. 42 puan ile 7. Sırada yer alan Villarreal, bu hafta Celta Vigo’yu konuk edecek. Maç öncesinde Villarreal’de Paco Alcacer ve Ruben Pena’nın sakatlıkları bulunuyor.

Celta Vigo’dan 3 Puan

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Mallorca’yı 4-3 mağlup etmeyi başardılar. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Celta Vigo, düşme hattı ile puan farkını da iyice açtı. Iago Aspas, geçen hafta çok etkiliydi ve 2 gol 1 asistlik katkı ile Celta Vigo’ya 3 puanı getiren isim oldu. Bu hafta Villarreal’e konuk olacak Celta Vigo’da Hugo Mallo kart cezalısı.  

Villarreal – Celta Vigo Maç Bilgileri

Villarreal – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Paco Alcacer ve Ruben Pena’nın sakatlıkları bulunuyor. Celta Vigo’da Hugo Mallo kart cezalısı.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Pervis Estupinan, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Moi Gomez, Vicente Iborra, Yeremi Pino, Danjuma Groeneveld, Gerard Moreno

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, La Ceramica’dan puansız döndü. Villarreal deplasmanında 1-0 kaybettiler.