Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Empoli İddaa Tahmini 12.03.2022

12 Mart Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde, lider Milan ile 13. sıradaki Empoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45‘te başlama düdüğü çalınacak olan 29. hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Milan galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Empoli galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.24, beraberliğe 4.20, konuk ekibe ise 6.00 oran veriyor.

Milan Liderliği Geri Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, Milan geçtiğimiz hafta Napoli derbisinden aldığı 1-0’lık galibiyetle, yeniden lider olmayı başardı. Milano derbisini kazanarak İtalya Serie A Ligi’nde liderlik koltuğuna oturan ev sahibi, zirvedeki yerini sadece 1 maçta korurken, Salernitana ve Udinese beraberlikleri, Milan’ı liderlik koltuğundan etmişti. Derbilerin golcüsü Giroud, İnter derbisinde attığı gollerle takımını zafere taşırken, geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanında bir kez daha sahneye çıktı ve 35’lük golcü takımını bir kez daha hem galibiyet, hem de İtalya Serie A Ligi liderliğine taşıdı. Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Milan, Empoli karşısında 5 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek ve zirvedeki yerini korumak istiyor.

Empoli Galibiyeti Unuttu

Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattında yer alan Genoa ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Empoli, bu sonula birlikte son 11 haftanın tamamında puan kaybederken, düşme hattındaki rakibi karşısında etkisi futbolunu sürdürmeye devam etti. Son 11 haftadan 5 mağlubiyet, 6 beraberlik alan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencilerinin, düşme hattı ile arasındaki puan farkı 10’a indi. Sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçen Empoli, henüz düşme potasında yer almasa da, son 11 haftadaki performans grafiğiyle zayıf halkalardan biri olmaktan kurtulamadı. Empoli kabusa İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri Milan karşısında son vermek için mücadele edecek.

Milan – Empoli Maç Bilgileri

Milan – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Alessio Romagnoli ve Simon Kjaer sakat. Empoli cephesinde ise Riccardo Marchizza ve Nicolas Haas sakat.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Florenzi, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Bakayoko, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Mattia Viti, Tonelli, Fiamozzi, Barjrami, Marco Benassi, Zurkowski, Stojanovic, Henderson, Bandinelli, Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri olarak taraftarı önüne çıkacak olan Milan, son 11 maçta puan kaybeden Empoli karşısında, liderliğini farklı galibiyetle perçinleyecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.74

Rexbet Oranı: H1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Pierre Kalulu attıi Milan iç sahada aldığı galibiyetle İtalya Serie A Ligi liderliğini sürdürdü. Ev sahibi Empoli karşısında tek gollü galibiyete uzanırken, beklediğimiz gibi farklı bir skorla 3 puana ulaşmayı başaramadı.