Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Bayern Münih İddaa Tahmini 12.03.2022

Almanya Bundesliga‘nın lideri Bayern Münih, 12 Mart Cumartesi akşamı Hoffenheim deplasmanına konuk olacak. 26. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30‘da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Hoffenheim galibiyetine 4.75, beraberliğe 5.00, Bayern Münih galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.29, 2.5 Alt 3.79 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Çok Formda

Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında Köln deplasmanına konuk olan Hoffenheim, kazanma alışkanlığını sürdürdü ve deplasmanda aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte, Bundesliga’da galibiyet serisini 4 haftaya çıkardı. Stefan Posch’un golü ev sahibine 3 puanı getirirken, Hoffenheim bitime 9 hafta kala 4. sıraya kadar yükseldi. Son haftaların en formda takımlarından biri olmayı başaran Sebastian Hoeness’in öğrencileri, son 14 haftada ise sadece 3 mağlubiyet aldı. Liderin 16 puan gerisinde kalsa da, üst sıraları bırakmayan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi yolunda kritik adımlar atarken, Şampiyonlar Ligi’nden dönen lider karşısında kaybetmek istemiyor.

Bayern Münih Adım Adım Şampiyonluğa

Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya girilirken, en yakın rakibi Dortmund’un 9 puan üzerinde liderliğini sürdürmeyi başaran Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek finalist olmayı başardı. Son 16 Turu’nun ilk ayağında Salzburg deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen konuk ekip, rövanş maçını geçtiğimiz hafta içi evinde 7-1’lik harika bir zaferle noktaladı. Nagelsmannn ilk sezonu iki kupayla kapatmak istiyor. İki kulvarda birden şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan konuk ekip, devler sahnesine 7 golle damga vururken, geçtiğimiz hafta evinde Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kaldı. Fürth ve Frankfurt galibiyetlerinin ardından, Şampiyonlar Ligi öncesi puan kaybı yaşayan Bayern Münih, devler sahnesi dönüşünde Almanya Bundesliga galibiyetlerinde geri dönmek istiyor.

Hoffenheim – Bayern Münih Maç Bilgileri

Hoffenheim – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rhein Neckar Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Chris Richards, Ermin Bicakcic, Havard Nordtveit, Sebastian Rudy, Fisnik Asllani ve Robert Skov sakat. Bayern Münih cephesinde ise Leon Goretzka, Manuel Neuer, Alphonso Davies ve Corentin Tolisso’nun sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Stefan Posch, Akpoguma, Stiller, Dennis Samassekou, Raum, Gacinovic, Vogt, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Leroy Sane, Thomas Müller, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, bitime 9 hafta kala şampiyonluk kapısını 9 puan farkla aralamayı başarırken, Hoffenheim deplasmanından 3 puanla çıkacak ve avantajını koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadı. Hoffenheim liderden 1 puan almayı başararak, Bundesliga’da yükselişini sürdürdü. Lider Şampiyonlar Ligi dönüşünde puan kaybederek, deplasmanda bizleri yanılttı.