Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Sassuolo Bahis Tahmini 12.03.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin en zayıf halkası Salernitana, 12 Mart Cumartesi akşamı evinde Sassuolo’yu konuk edecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan 29. hafta mücadelesinin yayın ekranı S Sport Plus.

Arechi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Salernitana galibiyetine 4.00, beraberliğe 4.20, Sassuolo galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda.

Salernitana’da Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta İnter deplasmanına konuk olan Salernitana, son şampiyonu San Siro Stadı’nda 5-0’lık hezimetle geçilirken, ligin en alt sırasından kurtulamadı. Teknik adam değişikliğinin ardından üst üste gelen 2 beraberlikle birlikte toparlanmak adına umutlanan ev sahibi, 4 maçlık beraberlik serisinin ardından, tekrar mağlubiyetlerine geri döndü. 27 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Salernitana, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Kalesinde tam 61 gole engel olamayan ev sahibi, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını ortaya koydu.

Sassuolo Yükselişte

Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 3 galibiyetle çıkmayı başardı. Konuk ekip İnter galibiyetiyle birlikte yükselişe geçerken, Fiorentina ve Venezia galibiyetleriyle ligdeki etkisini sürdürdü. Son 3 haftada tam 8 gol bulmayı başaran Alessio Dionisi’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta deplasmanda Venezia engelini 4-1’lik zaferle geçmeyi başardı. Berardi maça 2 golle damga vururken, Sassuolo cephesinde golcülerin etkisi 3 haftadır dikkat çekiyor. 10. sırada yer alan ve 6. sıra ile puan farkını 8’e indiren konuk ekip, Avrupa hedefine yeniden tutundu. Formunun zirvesinde olan konuk ekip, Salernitana deplasmanında kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor.

Salernitana – Sassuolo Maç Bilgileri

Salernitana – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Mamadou Coulibaly’nin sakatlığı devam ediyor. Sassuolo’da ise Filip Djuricic, Pedro Obiang ve Jeremy Toljan sakat.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Andrea Schiavone, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Chiriches, Ruan, Mert Müldür, Rogerio, Kiriakopoulos, Frattesi, Domenico Berardi, Magnanelli, Raspadori.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran ve üst sıralar için yeniden umutlanan Sassuolo, ligin en zayıf halkası Salernitana’ya puan kaptırmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Ligin zayıf halkası Salernitana ile deplasmanda 10 kişi kalan Sassuolo, 90 dakika sonunda 1’er puanla haftayı noktaladı.