Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Nantes Bahis Tahmini 12.03.2022

12 Mart Cumartesi günü Fransa Ligue 1‘in 28. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Troyes ile Nantes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2,.

Bets10, Troyes galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.10, Nantes galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.33, 2.5 Alt 1.63 oran kazandırıyor.

Troyes Rahat Bir Nefes Aldı

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Bordeaux deplasmanına konuk olan Troyes, Balde ve Mothiba’nın golleriyle 2-0 galip gelmeyi başarırken, son dakikayı Kone’nin kırmızı kartı nedeniyle 10 kişi tamamladı. Fransa Ligue 1’de 5 maçlık galibiyet hasretine en yakın rakiplerinden Bordeaux karşısında son vermeyi başaran Bruno Irles’in öğrencileri, Play Out hattından 1, düşme hattından ise 3 puan uzaklıkta kalmayı başardı. Ligin yeni temsilcisi küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etse de, 5 maç sonra gelen galibiyetle ligde kalma umutlarını arttırdı.

Nantes 4 Haftadır Kaybetmiyor

Nantes, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Konuk ekip son 4 haftada harika bir performans grafiği yakalarken, 27 hafta sonunda puanını 42’ye yükseltti ve 6. sırada yer aldı. Reims, PSG ve Bordeaux karşısına üst üste galibiyetler alan Nantes, Metz deplasmanından ise 1 puanla döndü. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Montpellier karşısında oyunun tek hakimi olmayı başaran Antoine Kombouare’nin öğrencileri, Kolo ve Geubbels’in golleriyle kazanırken, rakibine sadece 1 isabetli şut atma şansı tanıdı. Son haftalarda savunma etkisiyle dikkat çeken Nantes, 4 haftada sadece 1 gol yedi ve bu gole sadece lider PSG karşısında izin verdi. Son haftaların formda takımı Nantes, düşme tehlikesindeki Troyes karşısında galibiyeti hedefliyor.

Troyes – Nantes Maç Bilgileri

Troyes – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes takımında Karim Azamoum sakat. Nantes cephesinde ise Marcus Coco ve Fabio Da Silva sakat.

Troyes’in ilk 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Adil Rami, Brown, Biancone, Salmier, Chambost, Chavalerin, Tadieu, Dingome, Chadli, Iké Ugbo.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Sylla, Girotto, Charles Traore, Corchia, Moutoussamy, Chirivella, Blas, Bukari, Merlin, Kolo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 4 haftaya aldığı sonuçlar ve sergilediği futbolla dikkat çeken Nantes, etkisini 28. haftada sürdürecek ve Troyes deplasmanından 3 puanla çıkacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Ike Ugbo oldu. Genç golcü 43. dakikada attığı golle Nantes karşısında Troyes’e 3 puanı getirdi.