Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Nice İddaa Tahmini 12.03.2022

Montpellier evinde Nice‘ı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 28. hafta mücadelesi, 12 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00‘da başlarken, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Montpellier galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.40, Nice galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Montpellier’de Düşüş Devam Ediyor

Montpellier son haftalarda aldığı üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Son 8 haftanın 6’sında mağlup olan Montpellier, sadece Monaco ve Lorient engellerini 3 puanla geçmeyi başarırken, kalesinde gördüğü 16 gole karşılık, rakip filelere sadece 8 gol gönderdi. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından gelen düşüşle birlikte Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri bitime 11 hafta kala 11. sıraya kadar geriledi. Avrupa hedefinden günden güne uzaklaşan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nantes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerken, karşılaşmada sadece 1 isabetli şut atabildi ve hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı.

Nice Zirve Takibini Bırakmadı

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında lider PSG ile evinde karşı karşıya gelen Christophe Galtier’in öğrencileri, Delert’un ikinci yarıda attığı tek golle zafere ulaşırken, aldığı 3 puanın yanı sıra, lider karşısında sergilediği futbolla göz doldurdu. Marsilya’nın puan kaybettiği haftada kazanarak 2.’liğe yükselen Nice, lider ile arasındaki puan farkını 13’e indirmeyi başardı. Son 3 hafta Angers ve PSG engellerini galibiyetle geçmeyi başaran, Strasbourg deplasmanından ise 9 kişi kalmasına rağmen 1 puanla çıkmayı başaran Nice çok formda. 3 haftadır kalesinde gole izin vermeyen konuk ekip için son haftaların en formda takımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Nice bitime 11 hafta kala karşı karşıya geleceği Montpellier karşısında kazanmak istiyor.

Montpellier – Nice Maç Bilgileri

Montpellier – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier’de Pedro Mendes, Stephy Mavididi ve Thibault Tamas sakat. Nice cephesinde ise Youcef Atal’ın sakatlığı bulunuyor.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Savanier, Ferri, Mollet, Ristic, Makouana, Elye Wahi.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Daniliuc, Todibo, Lotomba, Kluivert, Boudaoui, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

3 haftadan topladığı 7 puanla 2.’liğe yükselen Nice, geçtiğimiz hafta lider karşısında kazanarak, zirve ile farkı 13’e indirdi. Yarışta bende varım demeyi başaran Nice, Montpellier deplasmanında seriyi 3 puanla sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.99

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice 35. dakikadan itibaren Dante Bonfim Costa’nın kırmızı kartıyla birlikte 10 kişi kalırken, kalesinde birde penaltı tehlikesi yaşadığı mücadeleden 1 puanla çıkmayı başardı. Mücadele golsüz beraberlikle sona erdi.