Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Lorient Bahis Tahmini 13.03.2022

13 Mart Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 28. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 17:00‘de başlayacak mücadelede Clermont ile Lorient karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Rexbet, Clermont galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.10, Lorient galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Clermont İstikrardan Uzak

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lille deplasmanından eli boş dönen Clermont’un, bitime 11 hafta kala düşme hattı ile arasındaki puan farkı 4’e indi. Ligin yeni temsilcisi ligde kalma mücadelesini sürdürürken, son haftalarda istikrardan uzak performanslar ortaya koydu. Marsilya galibiyetinin ardından, Bordeaux ile 1-1 berabere kalan, geçtiğimiz hafta ise Lille’e deplasmanda 4-0 kaybeden Clermont, son 8 haftadan ise 4 mağlubiyet, 3 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı. Pascal Gastien yönetiminde ligde kalma savaşını sürdüren ev sahibi, bu hafta Play Out hattındaki Lorient ile karşılaşacak. Clermont kazanarak alt sıralarla puan farkını açmak istiyor.

Lorient Küme Düşme Tehlikesinde

Fransa Ligue 1’in 27. haftası sahasında Lyon’u konuk eden Lorient, haftayı 4-1’lik mağlubiyetle noktalarken, Christophe Pellissier önderliğinde küme düşme tehlikesi yaşamaya devam etti. Play Out hattında yer alan Lorient, son 20 haftanın 18’inde puan kaybederken, sadece Brest ve Lens karşısında galibiyet hedefine ulaşabildi. Zor günler geçiren ve kötü gidişata çare arayan Lorient, bu hafta sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Clermont karşısına çıkacak. Rakibinin 4 puan gerisinde kalan konuk ekip, kazanması halinde ligde kalmak adına dev bir adım atacak.

Clermont – Lorient Maç Bilgileri

Clermont – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Bastien Dechepy. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Lorient cephesinde ise Stephane Diarra ve Fabien Lemoine’nin sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Ouparine Djoco, Cedric Hountondji, Benabent Mendy, Zedadka, Ogier, Seidu, Grejohn Kyei, Berthomier, Abdul Samed, Dossou, Johan Gastien.

Lorient’in ilk 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardi, Jenz, Petrot, Le Goff, Stephane Diarra, Monconduit, Mendes, Le Fee, Moffi, Mouazan, Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in alt sıralarından kurtulmayı başaramayan ve maç kazanmakta zorlanan Clermont ile Lorient, 27. haftada puan kayıplarına çare bulamasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede sadece konuk ekip Lorient skor üretmeyi başarırken, deplasmandan 2-0’lık galibiyetle dönerek, Fransa Ligue 1’e sıkı sıkı tutundu.