Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Reims Bahis Tahmini 13.03.2022

Angers evinde Reims‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 28. haftasında sahne alacak mücadele, 13 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 17:00‘de başlarken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Angers galibiyetine 2.28, beraberliğe 2.98, Reims galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Angers Zor Günler Geçiriyor

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Rennes deplasmanına konuk olan Angers, maç boyunca hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalırken, evine 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve üst üste 6. mağlubiyetini alarak, düşme hattına bir adım daha yakınlaştı. Sezonun ilk yarısında harika bir performans grafiğiyle Avrupa potasında yer almayı başaran Angers, sezonun ikinci yarış itibariyle son 10 maçın 9’unda puan kaybetti. 10 maçta 8 mağlubiyet alan ev sahibi, 29 puanla 14. sıraya kadar gerilerken, düşme hattı ile puan farkı 5’e indi. Zor günler geçiren Angers cephesinde, teknik adam Gerald Baticle’nin takımdaki kredisi fazlasıyla azaldı. Kötü gidişata son vermek zorunda olan Angers, Reims karşısında galibiyet arayacak.

Reims Rahat Konumda

Fransa Ligue 1’de ilk 27 haftadan, Oscar Garcia yönetiminde 7 galibiyet, 11 beraberlik, 9 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başaran Reims, bitime 11 hafta kala ligin 13. sırasında yer aldı. Son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyet alan konuk ekip, Monaco deplasmanından aldığı 3 puanın ardından, geçtiğimiz hafta üst sıraların iddialı takımlarından Strasbourg ile 1-1 berabere kaldı. Düşme hattından 10 puan uzaklıkta yer alan Reims, ligin orta sıralarında ve rahat bir konumda yer alırken, galibiyet adına güven vermeyi başaramasa da, son haftalardaki performansıyla kolay lokma olmadığını gösterdi.

Angers – Reims Maç Bilgileri

Angers – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mikael Lesage. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında Jimmy Cabot sakat. Reims cephesinde ise Andrew Gravillon, Valon Berisha, El Bilal Toure, Thomas Foket ve Hugo Ekitike’nin sakatlığı bulunuyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Danijel Petkovic, Abdoulaye Bamba, Traore, Mendy, Manceau, Mangani, Ounahi, Fulgini, Bentaleb, Ninga, Brahimi.

Reims’in ilk 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Jens Cajuste, Sambou Sissoko, Bradley Locko, Faes, Alexis Flips, Matusiwa, Chavalerin, Ilan Kebbal, van Bergen, Mbuku.

İddaa Tahmini

Puan kayıplarına son vermek isteyen Angers ve son haftalarda yakaladığı yükselişi sürdürererek, düşme hattından uzaklaşmaya devam etmek isteyen Reims’in, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 34. dakikadan itibaren deplasmanda 10 kişiyle mücadele eden Reims, Alexis Flips’in golüyle galibiyete uzandı. Angers evinde skor üretemedi.